Yerim Seni ÖSS

ganesha

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
www.ustduzeydanismanlik.com
Erdal Demirkıran'ın Mutlaka yerim seni ÖSS kitabını okumalısınız. Hatta ÖSS ye hazırlnmayan bile okumalı...

Müthiş yaklaşım, müthiş kitap...

www.yerimsenioss.com

Ynt: Yerim Seni ÖSS

wave

bende yerim f678h

Çok teşekkürler

dilekcik ' Alıntı:
wave

bende yerim f678h

Afiyet olsun..
Madem öyle bi tadına bakalım..
:D:D smiliyface

site linki başka yere yönlendiriyor..

Master Subconscious ' Alıntı:
Erdal Demirkıran'ın Mutlaka yerim seni ÖSS kitabını okumalısınız. Hatta ÖSS ye hazırlnmayan bile okumalı...

Müthiş yaklaşım, müthiş kitap...

www.yerimsenioss.com

yedim seni öss gulensmiley

yedik seni öss çok şükür bittiii 956k umarım o da geriye dönüp bizi yemez (sonuclar bakımından)

Ben de bu sene yicem öss'yi inşallah :)
Bu arada Erdal Demirkıran'ın daha önce 3 kitabını okudum. Kitaplarını çok seviyorum. Yani hem anlattıkları bakımından hem de anlatım tarzı olarak. Bu kitabın da güzel olduğuna eminim. Bu kitabı henüz okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.
Ayrıca Erdak Demirkıran'ın bi seminerine gitmiştim. Adam seminerden çok stand up yapmıştı. Enteresan bir insan :) Ne de olsa dünyanın en akıllı insanı :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri