Yenilenme Hipnoz CD'si (Ücretsiz)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UqUr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UqUr

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1

yenilen.jpg

Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba :) Forumumuzda şu adreste: konulu çok güzel bir hipnoz metni vardı. Milton modelde yazılmış o hipnoz metnini seslendirerek blog sitemde ücretsiz paylaştım. Detaylı açıklama ve indirme adresini aşağıdaki linkten görebilirsiniz; herkese keyifli dinlemeler ;)

İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ

Rar şifresi neydi acaba?

Blog kaldırıldı yazıyor,bilgisi olan varmı acaba ?

xahiw eleyirem kekeleme haqda bilgisi olnalar yazsin mene

ugur salam
azerbaycannan yaziram kekeleme sorunum var nasil coze bilirim

Salam narminka bendede var o sorun
Matrixe hükmedin konusu varya acaba ordakiler yapabilirmi birşeyler iki nokta tekniğiyle.Ben iletişim kurmaya çalışıyorum sonuç alırsam söylerim sanada

Merhabalar blog kaldırıldı diyor yardımcı olursanız sevinirim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri