yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elif2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeni uye elif in yasami ve insallah degisimi :)

gunaydin arkadaslar,ah adasim elif malkoc bir sarki koymus gunlugune o sarkilari dinledim,éskiye soyle bir akip gittim ..
bu sabah cok duygusalim ağla cok iyiyim ama sadece duygusallik var ee arada oda olmali dimi onayi ağla

Günaydın Elifcim bende dalgalanmalar devam ediyor edince de işte şarkılar falan istersen yine bi uğra benim günlüğe
duygusallığın geçsin biraz hareketlenelim smiliyface

herkese gunaydin arkadaslar yine guzel bir gun basladi tatilsmiley art56art56

Eliffff toparlandın sanırım gulensmiley

sagol burcu ben iyiyim,agustos basi turkiyeye gidicemde onun hazirligi basladi ondan ugrayip yazamiyorum..umarim hepiniz iyisinizdir super

Türkiye'de nereye geleceksin şöyle İzmir yolalrına uğramadan dönmek olmasa 44 iyi olmana sevindim ama

Elifcim sana iyi yolculuklar dilerim darisi basima insallah, bu sene maddi sorunlar yuzunden benim Turkiye seyahatim sallantida ama cekim yasasi bu bellimi olur blissy kendine iyi bak keyfini cikarmadan donme wave

Elif çıktın mı yola uy897

merhaba arkadaslar,daha yola cikmadim ama 1 hafta sonra cikicaz kismetse,tatili istanbulla tekirdag arasinda gidip gelirken geciricez..

ferya insallah sende bir an once turkiyeye kavusursun

tatil oncesi yapacagim cok isim var o yuzden ugrayamiyorum ama gitmeden bir allahaismarladik derim s456

kendinize iyi bakin,ben telkinlere ara verdim dalgalanmalar cekilecek gibi degildi tatil donusu baslarim super

arkdaslar ben gidiyorum blissy turkiye gunes deniz beni bekliyor tatilsmiley son zamanlarda araniza katilamadim kismetse gelince devam ederiz art56art56

hepinize mutlu gunler 1 ay sonra gorusmek uzere hismiley hoscakalin hismiley hismiley hismiley hismiley sung66

oooo iyisinnn hadi hayırlı yolculuklar iyi eglenceler hismiley hismiley tadını çıkar hayatım tatilsmiley

yani eliff 1 ay tatil mi?????

cok sanslisiniz yaa supperrr
Iyi eglenceler

Ohh bol bol dinlen harika ol arkadaşım iyi tatiller diliyorum sağlıklı mutlu dön s456

arkadaslar ben geldim kiss3 uzun bir aradan sonra merhaba hismiley

sitede cok guzel degisiklikler olmus ,cok begendim art56art56 radyomuz hayirli olsun,basarilar dilerim

ben dinlendim cok enerjik bir sekilde araniza döndüm partysmiley insallah mutlu paylasimlarla guzel sohbetlerimize devam ederiz gogogo

tekrar herkese merhaba ,yeni katilan arkadaslarimizada hosgeldiniz diyorum wave

iyi aksamlar smiliyface

elif ' Alıntı:
arkadaslar ben geldim kiss3 uzun bir aradan sonra merhaba hismiley

sitede cok guzel degisiklikler olmus ,cok begendim art56art56 radyomuz hayirli olsun,basarilar dilerim

ben dinlendim cok enerjik bir sekilde araniza döndüm partysmiley insallah mutlu paylasimlarla guzel sohbetlerimize devam ederiz gogogo

tekrar herkese merhaba ,yeni katilan arkadaslarimizada hosgeldiniz diyorum wave

iyi aksamlar smiliyface

Hoşgeldin Elifff..
Tatilden dönen üyelerimizde katilmaya basliyor yavas yavas...Bu enerjiye ihtiyacimiz vardi teşekkürler... blissy

elif hoşgeldin canım

herkese gunaydin s456 dun aksam radyoyu dinledim bayildim thumbsanim genelde cogu radyoda hep ayni parcalar dinleriz ama aksam sitemizin radyosunu buyuk bir zevkle dinledim sapkal89 her parca basinda aaa nerden buldu bu parcayi super diye dusundum tebrikler 956k yalniz benden mi kaynakli bilmiyorum sarkilarda ses net ama anonslarda ses epey kisikti,acikcasi anonslari duymakta biraz zorlandim 4897 ama yinede cok guzel

hosbulduk hayalayaz t678 ben yokken neler olmus diye bir yandan yazilanlari okuyorum ama epey bir isim var gibi gorunuyor coffe2 coffe2 onayi

neyse herkese mutlu bir gun diliyorum ttli3

butun musluman aleminin ramazani mubarek olsun,hayirli ramazanlar wink77

iki haftadir oglumla ugrasiyorum,bu sene yuvaya basladi rt67 ilk 4 gun yaninda durdum 1 yada 2 saat durduk geldik..3.gun ogretmeni ona eve gidecegini soyle ve saklan ben susturana kadarda cikma dedi ::)neyse saklandim ama cocuk susmuyor avazi ciktigi kadar bagiriyor sevincli
yarim saat bekledim sonra birde geldim ki kapinin yanina cokmus yuzunu kapamis agliyor,eve geldik.hep soruyor niye beni biraktin diye şaşkın

yarin ki gunlerde hep boyle 1 saat biraktim ,ogretmeni oyle istedi..ben habersiz gitsem aglamaz diyorum ..hayir haber vermen sart diyor..oglum ben gidiyorum demeye kalmadan basliyor aglamaya sad456
iki hafta boyle gecti son iki gundur sabahtan oglene kadar kaliyor,ben birakirken agliyor ama ben gidince aglamiyormus 4897 almaya gidiyorum beni gorunce yine aglamaya basliyor terli345
ne yapicam ben sigrt56 nasil alisicak bu cocuk okula sad456 sad456 sad456

Grup koridor....Senin o gozlerin varya

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=in0sPySKTkc[/youtube]

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri