Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha...

Ynt: Yeni ÜSTAD Mustang... Yaşasın bir üstad daha...

serpil abla tebrik ederim üstadlığını, hayırlı olsun, yakışır sana 25889

ben de serpil ablam üstad değilse üstadlığın anlamı ne bu sitede demişimdir girlhaha.neyse serpil ablacım admin nihayet uyanmış dunk56 smil56.ne diyim sen zaten benim için önceden de üstadtın şimdi de .ama yine de adettendir tebrik ediyim alk78 girlhaha.koccaman öpüyorum seni güzel gönüllü ,ablaların ablası serpil ablam benim kiss3 kiss3 kiss3 smiliyface

Canlarım çok teşekür ederim,sevgili çiçek,monange,sertstyle,novosbir,kısmen.
Canım kuzum birazcık alınmış bune resmiyet diye sana ilkdefa sycorox diye hitap ettim .Seni gidi şımarık şey.
Senle ne çok şey paylaştık garip geliyor banada resmi olmak ama biraz takılayım dedim sadece....Sizleri kocaman öptüm kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3

ne güzel şeyler olmuş ben yokken ttli3
Serpil'im üstadlığın hayırlı olsun canım ark5

51291943ep7.gif

Günaydın Mustang yeni gördüm ,üstatlık ünvanın hayırlı olsun .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri