"Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30)

Cevap: "Yeni" Şifa Çemberi VI. Çalışma (15.03.2017, Çarşamba, 23:30)

umarım bu defa katılım çok olur nasıl katılımı çoğaltabiliriz

maalesef kaçırdım bir sonraki faaliyette bulunmayı çok isterim

Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME)

Merhaba arkadaşlar,
Çalışmaya katılmak istiyorum. 23:30'da sanırım. 5 dakikalık nefes meditasyonunun ardından yukarıdaki olumlamaları 3'er kez tekrarlıyoruz. Bilmem gereken başka bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. Bu arada reiki ile de çalışmaya destek vermek isterim. Nasıl yapabilirim?

Cevap: 1. ÇALIŞMA(TİTREŞİMİ YÜKSELTME)

Merhaba arkadaşlar,
Çalışmaya katılmak istiyorum. 23:30'da sanırım. 5 dakikalık nefes meditasyonunun ardından yukarıdaki olumlamaları 3'er kez tekrarlıyoruz. Bilmem gereken başka bir şey varsa belirtirseniz sevinirim. Bu arada reiki ile de çalışmaya destek vermek isterim. Nasıl yapabilirim?

Güzel mesaj cevap bekliyorum.

Vaktim uygun olursa katılmaktan memnun olurum.

harika oldu, şifa oldu
teşekkürler sweet

yeniden ne zaman yaparız

Neler oluyor burdaaa...Günaydın gençler..

yapalım akşam yoğunlaşır..olmazsa kalan sağlar bizimdir.

Şifa olsun inşallah ben olumlamalarimi ve dualarımı okudum ama bu sefer his anlamında zayıftım
Ben erken mi başladım bilemedim

Çarşamba akşamından beri hastayım. Daha yeni yeni topladım. Çalışmaya katılamadım ama telafi edeceğim. Sizin kalbinizden geçenlere şifa olsun. Yine yapalım bu hafta.

çok geçmiş olsun
birşeylerin ters gittiğini hissettim çünkü katıldığında başımdan başlayarak büyük bir sıcaklık hissediyordum geçen hafta onu hissetmemiştim
evet uygun olursan yapalım lütfennn

Çarşamba akşamından beri hastayım. Daha yeni yeni topladım. Çalışmaya katılamadım ama telafi edeceğim. Sizin kalbinizden geçenlere şifa olsun. Yine yapalım bu hafta.

Yarın yapıyor muyuz şifa çalışmasını ???????

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri