"Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30)

Cevap: Şifa Çemberi V. Çalışma (Liste yapalım, kimler katılacak?) (14.04.13, 23:00)

arkadaşlar bende yazamadım ama hepiniz için ettim duamı bilginiz olsun :)

Cevap: Şifa Çemberi V. Çalışma (Tamamlandı)

Bende çok sevdim çalışmayı :)) Yüreğinize sağlık :)
Katılamadığım içinde üzüldüm ama :(

Cevap: Şifa Çemberi V. Çalışma (Tamamlandı)

Yeniden bir şifa çemberi çalışması yapsak kimler katılır? 1 hafta süre veriyorum. 15 Nisan'da yapalım eğer bir grup oluşursa tabi. Bu kez çemberi reiki ve AGMA enerjileri ile destekleyeceğim. Sevgiler.

Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (15.04.2014,Salı)

16 sında 2 tane önemli sınavım var. 12 si yaparsanız ve ekstra reiki falan bilmek gerekmıyorsa uyarım ben. sweeet tam sınav haftama denk getirdin :).

Son düzenleme:

Ben katılırım :)

katılmak isterim ama çok geç saatlerde katılamam. hafta sonu daha iyi olur bence.

Bende katilirim :-)

Reiki bilmek gerekmiyor dostlar. Sadece yüreğinizden geçen dileklerin veya sorunlarınızın bütünün ve sizin en yükse hayrınıza olacak şekilde şifalanması için ben kanal olacağım. Tabi başka enerjilerle çalışan arkadaşlar da katılırsa onlar da destek verebilir. O zaman hafta sonu yapalım 12 Nisan da olur. Saat kaç olsun. 22:00 iyi mi 15 dk odaklanarak imgeleme yapabilirsiniz. Dua edebilirsiniz, içinizden geldiği gibi katılabilirsiniz. Niyetinizi bir kağıda yazıp okuyabilirsiniz. Yalnız değilsiniz. Birlik bilinci imgeleme yaparken çok güzel hissettiriyor. Herkesin gönlüne göre olsun. Özel bir niyetiniz varsa isminizle birlikte bana özel mesaj da yollayabilirsiniz bu çalışma için. Ya da ortak bir konu belirlenebilir bolluk bereket için ama tek bir konu belirlemek de şart değil. Dediğim gibi yüreğinizden geçenin en hayırlısı için olsun. Bu çalışma için içimden böyle geldi.

Liste:

exilee24, hatiicee, sweeet, seniha., Janer

Yok mu arttıran? :)

Cevap: Şifa Çemberi VI. Çalışma (12.04.2014,Cumartesi, 22:00)

ben de katılırım

12 nisan ve saat 10 benim için uygun

Canım ben c.tesi evde olmayacağım.Tatile gideceğiz ya.Pazar yapsak olmaz mı ya da başka bir gün? Çalışmaya katılmayı çok istiyorum :(

Çoğunluk ne derse o olmalı bence. Canım arkadaşınla birlikte uygun olursanız katılırsınız. :) Olmaz mı?

Sorum çoğunluğa da canım :) Çalışmaya katılmayı çok istiyorum ben ama size uygun olmazsa da; o saate niyet edip pazar günü de çalışmayı yapabilirim.

ben de katılmak istiyorum herkesin hayrına olması dileklerimle...

Sevgili Sweet.. ben de şifa çemberinde olmak istiyorum.
Sevgiyle kalın.

Son listemiz

exilee24, hatiicee, sweeet, seniha., Janer, vuslatizmir77, baturalp, cansuyu, elisya

Baturalp'e duyarlı yazıp yolladığı niyet için de özellikle teşekkür ederim. Sakıncası yoksa o niyeti tüm şifa çemberiyle paylaşalım ve ortak niyetimiz olsun. Çalışmayı öyle sonlandırabiliriz.

Sevgiler.

İnternetimde arıza olduğu için nete giremedim cevap vermekte geciktim tabiki paylaşabilirdik ama bir daha şifa çemberimizde inşallah dilerim sitedeki bütün arkadaşların dilekleri gerçekleşir.

Ben de evde olmadığım için yazamadım. Şifa oldu hepimize ve niyetlerimize inşallah. Güzeldi 15 dk boyunca enerji aktı. Şifalanması gereken şifalanmıştır. Yeni bir çalışmada buluşmak dileğiyle. Sevgiler.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri