"Yeni" Şifa Çemberi VII. Çalışma (05.04.2017, Çarşamba, 23:30)

Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (YENİ) (24.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da)

Sweeetcim bu çalışma çok güzelmiş ben her maddeyi üçer kere okuyarak yaptım çok hoşuma gitti:)) Paylaşan yüreğine sağlık:))

Millet yarın 111 olumlama ya da şifa çemberi çalışması mı yapsak ne dersiniz??

eski saatimiz 10.30 iyi bence:)

Cevap: Şifa Çemberi II. Çalışma (Tekrar!) (30.08.12, 10:30) (2. Sayfa'da)

İşlem tamamdır. Katılan elleri görelim yarın 10:30'da 111 olumlama çalışması var arkadaşlar. İsteyen herkese açık güzel bir çalışma.

ben de varım, olumlanalım :))

bnde katılmak istiyorum kesinlikle bunun içn ne yapmam gerekiyo sweetcim peki:))

bu başlığın 1 sayfasında çalışmaya hazrılık var 5 dakikalık bir nefes egzersizi ve duruş için de bilgi veriyor meditasyon gibi bu rahatlamayı ve enerjiye bağlanmayı sağlıyor. İlk sayfaya göz atarsan çemberle ilgili kısa bilgi de bulabilirsin. Şimdi senle birlikte son liste;

Bir_Tutam_CENNET
hatiicee
froyaa
sweeet

4 kişiyiz bir çember etrafında bir araya geldiğimiz imgeleyip yolladığım linkteki 111 olumlamayı okuyorz mümkünse aynı saatte değilse o saate niyte ederek uygun olduğunu bir saatte. Çalışma bu :

http://www.hayatimdegisti.com/forum/828553-post18.html

ben de katılmak istiyorum mümkünse

Tabi lütfen katılın. Biz okuduk ama siz de niyet ederek okursanız eminim faydası olur. Olumlamaların hepsi çok güzel ama bazıları benim için çok çok güzel. Faydamıza olsun. Sevgiler.

Bu çalışma üyreğinde açacak koşulsuz sevgiler bulunana herkese açıktır. Birliğin gücünü deneyimlemektir amaç. Seçilen çalışmaları da birbirinden güzel ve özel. Gelen talepler doğrultusunda da ara ara yapılmaya devam edecektir. Biz şimdiye kadar ilk iki çalışmayı da iki tekrar halinde yaptık. Bundan sonra yeni bir tarih ve saatte yeni bir çalışma daha yapabiliriz. Katılmak isteyenler iletişimde kalsın.

Sevgiler.

çok güzel bir çalışmaydı,her bir olumlama birbirinden harikaydı...katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerr :))))

Evet yeni çalışmalarda tekrar görüşmek üzere diyelim o zaman. Yakında yeni bir çalışma ile burada yeniden toplanırız.a

yeniden çalışma yapsak yaa:((ben yine dalgalandım:((

ben varııımm :)

Yarın gece 23.00 uygun mudur?sweeeet nerdesin sende katıl:))

Ya beende katılabilirmiyiim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri