Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden de yapmış olduğumuz forum aktivitelerimize bazı değişikliklerle devam ediyoruz.
Değerlendirme Kriterlerimiz:
Yine aşağıda yazmış olduğum kriterler de konu sayısında eşitlik olması durumunda sizi öne çıkaracak ya da geriye atacaktır.
Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimde en fazla katkıda bulunan 1 arkadaşımıza Abdullah Canıtez tarafından Çekirdek İnanç Tespiti yapılacaktır. Aynı zamanda çekirdek inancına uygun telkin de Atakan bey tarafından hazırlanacaktır.
1 arkadaşımıza da Hayatım Değişti Telkin CD dan seçeceği 1 adet telkin cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir.
Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız. Onun dışında geçmişte yapmış olduğunuz paylaşımlar değerlendirilmeyecektir. Bugünden itibaren açılan konular değerlendirmeye tabiidir.
Gerekli gördüğüm takdirde seçim yapmayacağım. Çünkü 3-5 konu açıp "Ben alır mıyım?", "Bana hediye edin", "Çok ihtiyacım var" gibi çok sayıda özel mesaj aldım önceki aktivitelerimizde. Bu sefer bu tür mesajlar gönderenleri de değerlendirme dışı bırakacağım. Çünkü ihtiyaçsa herkesin ihtiyacı var ve biz emek veriyorsak karşımızdakilerden de bunu bekliyoruz. Herkesin birbirinin hakkına ve emeğine saygı göstermesini rica ediyorum. Hiçbir şey yapmadan beklenti içine girilmesi evrenin kanunlarına bile aykırı...
Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarımıza forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Mutlu paylaşımlar...
Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...