YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalayaz

Guest
YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR

tüm izmirliler 16- veya 17 şubatta bana davetlisiniz
yer: benim evim ( başka önerisi olan varsa uyum sağlarım)
gelmek isteyen arkadaşlar bu bölüme bende varıııııııım yazsınlar..

bu gün itibariyle
ismim hayalayaz bende varııııım
bir arkadaşımız daha var o kendisi yazsın..hadi bakayım bi izmir toplantısı yapalım..

Ynt: YENİ BİR İZMİR TOPLANTISI VAAAAAR

hayal ablacim izmir toplantisni benim turkiyeye gelecegim bir gune ayarlaryabilirmisin? ben 7ci ayda geliyorum turkiyeye izmirede ugrayacagim. tam tarihim onumuzdeki cumartesiye belli olacak beklersen yada bekleyebilirseniz eger bende katilirim toplantiniza olurmuu

sezenciğim sen geldiğinde tekrar yaparız..hafta sonu olursa katılım olur, hafta ortası olursa sadece gelebilenlerle tanışırsın olurmu..toplantı yapmaya ne var yeterki sen iste...gerekirse sadece ikimiz toplanırız..

ooooohhhh....sefaaam olsun...yandan yandan....

ablacım seve seve bu güzel toplantıya katılırım...yalnız bişey sorucammm...

benim iki maruzatım var...

birincisi ben malum çalıştığım için ancak pazar günü müsait olabilirim...

ikinciside kızımı o gün anneme bırakamam eğer sorun olmazsa kızımla gelmek istiyorum...

sorun çıkarmaz uslu uslu oturur bitanem...eeeee teyzesi yedi yaşında kocaman genç kız oldu artık....

eğer uygun olursa BENDE VARIM....

bu arada shamanım senin buralara gelme niyetin yokmuydu şeker...

ayyyy denk gelirse süpper oluuuur... ark5 tender45 blissy

blissy blissy HAYDİN İZMİRLİLER DÖKÜLÜN BAKEM NERDESİNİİİİİİİZZZZ.... blissy

deyip milleti kalkıştırıp ben katılamıyormuşum.... sevincli

ayyyy....aksilik çıkmaz inşallah çok heyecan yaptım... terli345

Ben kesin orada olacağım! gogogo

suzzy toplantıyı pazar günü yapıyoruz..haa bana geldiğinde hatırlat seni döveyim..şöyle söylersin (abla ben kızımı getirebilirmiyim diye sorduğumdan dolayı beni dövecektin) sorulurmu ablam tabiiki getir. yaramaz olsa kaç yazar..oyuncaklar var veririz eline bir şekilde oyalanır..kızını ve seni şimdiden kucaklarım...

arkadaşlar bu toplantılara katılan varmı aranızda?

789569 bende gelmek isyterdim ama malesef bad45 benim için hayalcim bir kedi besleyin ogün ruhum sizlerele

olur ozaman ben gelince ikimiz toplaniriz... neyse zengin oldugumda zaten trde yasayacagim ve neresi olursa gezecegim ohh sefam olsunn

bende varııııım. bende aranızda olmak istiyorum.

cat56 ciğim dilin söylesin bizim sokakta kedişler var bir komşu besler onları, bazen artık yemeklerle bazen hazır mamalarla.. ve kedilerin mamalarını alan olursa haram olsun diyede yazısı vardır kocaman bir kartonda..ben o günden beri yaklaşamam kedilerine ablamızın ama senin dilin söylesin..ben bayandan izin alırım..öncesindede nefis bir buğulama yaparım pisiciklere..çok bilgili değilim ama çiğ verilmez diye biliyorum..neyse sen istedin ya bayram ettirim ben kedicikleri tüm pisilere saygılı sevgiler

tüm izmir cat56 namına teşekkürler hayalcim çiğde yer onlar bişi olmaz uğraşma sen 44

kutalmisoglu ' Alıntı:
arkadaşlar bu toplantılara katılan varmı aranızda?
sevgili kutalmışoğlu izmirde bir toplantı oldu benim düzenlediğim, şu an sitede o toplantıya katılan ben, atakan ve ayşe var..

hayalayaz ' Alıntı:
suzzy toplantıyı pazar günü yapıyoruz..haa bana geldiğinde hatırlat seni döveyim..şöyle söylersin (abla ben kızımı getirebilirmiyim diye sorduğumdan dolayı beni dövecektin) sorulurmu ablam tabiiki getir. yaramaz olsa kaç yazar..oyuncaklar var veririz eline bir şekilde oyalanır..kızını ve seni şimdiden kucaklarım...

ablacım yazmıştım silinmiş olsun tekrar yazarım canım... emb23

ablaların vurduğu yerde gül bitermiş... tender45 kızımla birlikte sendeyiz pazara...bu arada detayları msn'den konuşuruz ablam...

Hayal abla, pazar günü geldiğimde beni de döver misin?Acayip ihitiyacım var.Mars Mcden geçiyor ve aksları titretiyor, acayip enerji doluyum.Birileriyle hararetli tartışmaya ihtiyacım var.Bu enerji başka türlü bitmeeeez.Tai chi yapsam süper olacak.Bu yüksek enerji beni mahvediyor.Sen döv, rahatlayayım ablacım be yaw!(Bu etki sende de var.Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olur hem!) aa34

Bu arada kimler geliyor, ellerini kaldırsın! f678h

kurby'cim bu aralar var bi tuhaflık hakkatten...bir baş ağrısı çekiyorum felaket... tuh788 emb23

pazar günü hep birlikte güçlerimizi birleştirip (selena selena gibioldu ama )bişeyler yaparız belki...

bu arada bukadarcıkmıyız ayol...nerde bizim izmirli arkadaşlar...hee.. 956k

Şu an itibariyle ettik 3 kişi.Güzeeeeel.Eğer 5i bulursak Voltranı bile oluşturabiliriz. aa34

O baş ağrısını sorma, ben ve annem de aynı durumdayız.Devam edecek olursa, mart ayında kendimizi baş aşağı saksıya dikmeye karar verdik. neseli56 En iyi topraklanma, toprakla yapılandır. b456

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri