yeni alışkanlığım ...sigara içmemek.

Ynt: yeni alışkanlığım ...sigara içmemek.

""İÇERSEN ASLAN GİBİ İÇ,,BIRAKIRSAN ASLAN GİBİ BIRAK"""durumu az önce msn de en yakın arkadaşımla da paylaştım ve ,bana söylediği söz bu oldu...ve çok etkiledi beni gerçekten...magnetic ,,senden de bu yönde yazılar okuyunca ,,gerçekten bi kararlılık,,bi sağlamlık oluştu içimde,,, teşekkür ediyorummm...aslında tam 10 gün hiç içmeden atlatabilsem ,,zaten ondan sonraki günler yanımda içilsede umrumda olmaz---tecrübe ile sabittir--
 
Ynt: yeni alışkanlığım ...sigara içmemek.

ewt.. başında biraz zorlanma oluyomuş.. 10- 15 gün sonra çok daha rahat oluyomuşsun.. hatta arkadaşım evinin kokusunu ilk defa aldığını söyledi.. koku ve tat alma duyuların bile sigara yüzünden körleşmiş durumda.. bırakman her açıdan iyi olur.. biliyosun evin çocuğu da görerek alışır.. umarım senin çocuğun görmez ve alışmaz.. ;) sevgiyle kal kararlı ol... başaracağına cidden inanıyorum.. sen bu sitenin üyesisin bi kere... :))
 
Ynt: yeni alışkanlığım ...sigara içmemek.

super şşştttt 7 GÜNDÜRR İÇMİYORUMMMMMM.....ama sussustuumm kimseye demiyorummm...bi adamın adı çıkcağına canı çıksın demişler yaaa onun için susuyorum 1 ay sonra deşifre etcem kendimi.....olleeyyyy
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst