yemin ediyorum dayak yemiş gibi kalktım

Mutluluk Perisii

New member
0
HD RANK
Katılım
20 Mayıs 2011
Mesajlar
61
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
normalde telkinleri gündz dinliyorum.dün gece dinliyim dedim dinleyerek uyudum.ama sabah nasıl kalktığımı hatırlamak bile istemiyorm.

kabuslar gördüm o neysede sanki dayak yemiştim bir türlü uyanamadım şiddetini anlatamayack kadar ağırlık vardı üstümde.başım derseniz çatlıcaktı beynim nasıl zonkluyor...gözlerimi açmaya dermanım yoktuu bana noluyor dedim yaşaşkınx

ama neyseki bunun telkinlerin geçici etkisi olduğunu biliyrm bu yzden o berb at hisse rağmen mutluyum çünkü iyileşicem allahın izniyle^-^
 
bende de senin gibi müthiş başağrıları oluyo.hatta kendimi daha kötü hissediyorum.özgüven kazanacağımı ummuşken daha da özgüvensizleşiyorum.agl34ben de 13 gün oldu.hiç iyi hissetmiyorum ama bunlar bilinçaltımızın temizlenmesi manasına geliyormuş.madem öyle,sonuna kadar dinlemeye devam.nasıl olsa senelerdir derin acılar çekiyoruz.bu sefer de iyileşmek için acı çekelim.inşallah sabredip güzel sonuca ulaşıcaz...actionsmile
 
işte bu.belirtilerimi nasıl anlatabilirim diye düşünüyordum, karşıma çıkıverdi : dayak yemiş gibi y789 bende uyurken dinliyorum...alarm sesini sanki rüyamdaymış gibi algılıyorum, hatta rüyamda o sese de bi rol veriliyor sanki rüyamda yaşanıyormuş gibi :))) kalkar kalkmaz da dayak yemiş gibi ve baş agrısıyla kalktığımdan hemen telkini kapatıyorum :)
 
Telkinleri telefondan dinlemediğinizi ya da telefondan dinleseneniz dahi uçak modu vs. de olduğunu düşünüyorum, aksi takdirde dayak yemiş gibi olma hissi telkinlerden değil radyasyondan olacaktır. Herkesin bu konuda hassas davrandığına eminim, küçük bir hatırlatma olsun sadece.. Lütfen alarm için kullanıyor bile olsanız cep telefonlarınızı başucunuza koymayın.
 
telkinleri bilgisayardan dinliyorum o da bana uzak...telefonum kapalı uyurum.. ve alarmım da mini mini sevimli bir çalarsaat ten çalıyor :) ama sanki bugun diger 4 güne oranla daha az dayak yemiş gibiyim sanki sevincli
 
selamlar .. arkadaşlar ben de bu gece kilo verme ( ada ) yı dinledim .. 1-2 saat dinledim .. fakat kısa bir süre sonra sol bacağım ve sol kolum ağrımaya başladı .. herkesin başı ağrıyor .. sıradan bir ağrımı . . ? yoksa gelişmemi var ... ?
 
Dün gece ilk kez suçluluk yani affetme telkininden başlayarak, bütün gece dinledim.
İlk yarım saatin sonunda kafatasımın sağ tarafında müthiş bir ağrı hissettim.Yaklaşık 20 dk sonra o ağrı geçti.
Ben normalde oldukça az rüya gören biriyim.İki rüya gördüğümü hatırlayabildim.
1. olarak geçmişte sık sık gördüğüm uzun zamandır hiç görmediğim bir rüyayı, birinin beni kovaladığı, kaçırmaya çalıştığı rüyalardan birini gördüm.
2. olarak affetmeye çalıştığım arkadaşlarımın neredeyse hepsini - çok çok eskiden aramızda problem olan arkadaşlarımı bile - gördüm.İnanın uyanmak benim için çok zor oldu hiç kalkmak istemedim.
Kalktığımda dudağımın kenarında uçuk çıkmıştı.
Yaklaşık 21 gün sadece affetme telkinini dinlemeyi düşünüyorum.Telkinlerin etkili olduğuna inanıyorum.Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkürler harikasınız! :)
 
Hissedilebilir bir etki için en az 21 gün ve gün içinde -uyku dahil, dinleyebildiğiniz kadar. Kısaca ne kadar çok dinlerseniz daha kalıcı ve yerleşik bir etki sağlıyorsunuz.
 
Ben gündüz dinleyemiyorum telkinleri bi türlü olmuyo.Tam açıyorum evde dinliycem araya başka şeyler giriyo. Pcden dinliyim desem ses kısıkda olsa etrafı rahatsız ediyomuş🙄 mp3 çaların şarjı çabuk bitiyo. Telefondan dinliyim diyorum radyasyon diyolar yok frekans kesiliyo diyolar. Kulaklıkla dinlemeyi önermiyolar ama ben genelde kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum. Gündüz dinleyemiyorum hadi gece yatarken dinliyim diyorum bu sefer ya uykuya dalamıyorum yada sabah başağrısı ile uyanıp sersem gibi geziyorum tüm gün😫 bu başağrıları sersemlik hali ne zaman gecer? İlk dinlediğim gece sabah ağlayarak uyanmıştım ve kabusun etkisinden bi süre çıkamadım. İlk başlarda tüm telkinleri sırayla dinliyodum ama benim esas sorunum konsantrasyon bozukluğu . Motivasyon telkinini sadece dinlemeye başladım. Normalde su ve dalga sesini severdim dinledikçe bi süre sonra sinirimi bozmaya başlıyo. Sanırım bu yaz denize gitmiycem bu sesler yüzünden deniz sesinden soğudum🙈 diğer versiyonda çok farklı değil 🙃Ben bi türlü 8 saat dinleyemiyorum bana bi akıl verin hele ben napayım🙈
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst