yemek tarifi akrep

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heromemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heromemo

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Akrep Burcu: Burcunuz icabı olarak iyi yemek yaparsınız.Ancak esas maharetiniz birden bire uydurarak yaptığınız yemeklerdir.
Karidesli Salata
Malzemeniz : 12 tane karides, 3-4 tatlı kaşığı mayonez, 1demet dereotu.
Yapılışı : Haşlanmış karidesleri parçalara kesin ve mayonezle birlikte karıştırın. Kıyılmış dereotu ile süsleyin. Üstlerine de limon dilimleri koyun.

Ynt: yemek tarifi akrep

hakket yahuu dusun nerden bildin uyduru uydurup yaptığımı.. blook

verilen tarife bişey eklemesem yada çıkarmasam çatlarım..
illa benim dediğim olacak.. girlhaha

Ynt: yemek tarifi akrep

**shamanic** ' Alıntı:
hakket yahuu dusun nerden bildin uyduru uydurup yaptığımı.. blook

verilen tarife bişey eklemesem yada çıkarmasam çatlarım..
illa benim dediğim olacak.. girlhaha

aynen ben de öyleyim.malzeme aynı olsa da yeni bişi yapıcam ttli3 aa34

ben de uyduruk yemeklerin ustasıyım tabi keyfim çatarsa :D
annem hep benim hakkımda "bilir de yapmaz." der sebebini şimdi anladım :) yapıyorum yapıyorum da bildiğimden değil ilham gelince guzel şeyler ortaya çıkıyor demekki..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri