yayın dinleyen varmı?

Ynt: yayın dinleyen varmı?

kusura kalmayın bugün hava coştu burda
bir fırtına aklınız durur, elektrikler kesilip geliyor
ondan yaniiiiiiii
hala biriken işleri bitiremedim çalışıyorum elektrik gelincede hemen açıyorum müziğiiiiiiii dinleyin anacım
birazdan da hastaneye iğneye gideceğim, eve varınca sabaha kadar yayına devam girmek isteyen olursa ö m atsın çıkarım
yayını devrederim, sahiii bugün süper güzel konuşan harika bir hanımefendi sesi işittim radyoda, nicki yazmıyordu merak ettim kimdi ooooo?
bilen varsa söylesin o güzel sesli arkadaşımızla tanışmak isterim, bayıldım valla harika yayın yaptı,

senden başka bu ara yayın yapan bayan arkadaşımız yok diye biliyorum ben ama.. dusun

birde sen yayındayken hanzay yazıyor...sensin demi gülüm...

ben sabaha kadar yayın yapamam. bilg çok ses çıkarıo. laptop alınca olur.

işyerinden girdiğimde HANZAY yazıyor o benim ama bugün yayında biri vardı, diksiyonu çok düzgün sesi çok güzel, tane tane konuşarak trt spikerlerine taş çıkartacak bir eda ile valla hayran oldum, ritmotrans yazıyordu nickin yazıldığı yerde bende bilmiyorum kimdi ama çok iyiydiiiiii 25889

mumin kardeşim süper parçalarla günümüze güzellik katıyosun... teşekkürler... derty

ben teşekkür ederim dinlediğiniz için. 8977

Nurhanza yine süpersiiinnn ttli3

ne çalalım???

istek verebiliyomuyuz... eğer verebiliyosak... grup özgürlük ten bir parça yada ilkay akkaya iyi gider... smiliyface

mümin kardeş repertuvarında kitora enstümantalleri yok mu?
su sesinin üzerine dinselek iyi gider music45

bunlar intro idi. dediklerin gelecek. inmekte. super

yaaa sevabınıza şu benim istediğim bir parça var arıyorum bulamıyorum bilgisayarıma koymam lazım timur selçuktan çalıkuşu bana yollarmısınız kim bulursa yollasın emi

müzikler süperrrrrrr 956k

cok teşekkürler . . . .

nurhanza ' Alıntı:
yaaa sevabınıza şu benim istediğim bir parça var arıyorum bulamıyorum bilgisayarıma koymam lazım timur selçuktan çalıkuşu bana yollarmısınız kim bulursa yollasın emi

nurhanza aradım canım ama bulamadım. çalıkuşu var da timur selçuktan değil

yaaa
kimden pekiii şöle bol kahkahalı bir şarkımı bana yollarmısın

timur selçuktan değil diye indirmemiştim y789

indireyim yollarım tabi ttli3

şuan kim yayında???? dusun 21 mayıs çarşamba saat 16:26??????? dusun

dj kim?? duyamadım yaf... dusun

şuan yayını kimler dinliyor??? dusun

çalanlar çok eğlenceli s456

insanın içinden oynamak geliyor partysmiley

köyceğizin yoları girlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri