Yaşam Stratejileri Kartları

Ayyy tek tek alıntı yapıp yanıt vermeyim dedim. Hepinize gönülden teşekkürler. Beğenmenize sevindim güzel kızlarım. Her adımım olay. Her şeyim bir başka güzel. khkh56

Bence çok anlamlı.Ne kadar dürüst olursak o kadar biz kazanırız.Bence dürüstlük bir yatırımdır.Arkadan vurmak ve dedikoduculuk hiç hoş bir davranış değil.Değiştirilmesi gereken bir davranış biçimi.
Seçtiğim karttan ders çıkarabilmek bir deneyimdir.Gerçekten oynanan her rolde soru sormak gerekiyor.Çünkü rolü bizler oynuyoruz bir başkası değil.

Güzel bir kart seçmişsin. Bu soruları kendime sorduğumda aldığım cevap oldukça iç açıcı. İnsanların yüzüne söylemeye cesaret edilemeyecek şeyleri arkasından konuşmamak lazım. Hatta düşünmemek lazım ama zaman zaman hepimizin aklına gelebiliyor. Bu durumda bir sorun varsa önce o kişiye söylemek lazım. Söyleyemeyenler kendilerine saklamalılar. Başkalarından duymak pek iyi olmuyor. Samimiyetsiz olmadığım ve hislerimi açıkça ifade edebildiğim için bu özelliğimle gurur duyuyorum.

Birçok kişi sevgi sözcüklerinin arkasına sığınsa da kendilerini ele veriyorlar. Ben sevgimi de kırgınlığımı ve kızgınlığımı da açıkça ifade edebiliyorum. Hepsini yüzüne gözüne bulaştıranlar var. İçtenlikle olmadığı sürece başka bir şey de beklenemez zaten.

Bizzat yaşamın içinde deneyimlemiş biri olarak ben bunun bir yetenek olduğuna inanıyorum artık. Herkesin koruyamayacağı bir meziyet. Bazen aklımdan geçmiyor değil. Öyle olmak daha çok tutuyor diye ama o yol benim yolum değil. Erdemli yaşamak her şeyden daha kıymetli.

956kdertyslm arkadaşlar hayirli hafta sonları evet aslında kendini çözdügün an başkaların düşünceleri fazla ılgılendırmıyor ben hayatımda herşeyi kendim yapmişimdır kendime öz güvenım çok fazla başkalarına ıhtıyaım yok allahımdan başka s456 eger evdeyseniz müzigı sonuna kadar açin ve oynayın ben şimdi öyle yapıyorum ve çok mutluyum derty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri