YAŞAM MİMARI'NDA ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
[flash]http://www.hayatimdegisti.com/banner4.swf[/flash]​

Merhaba arkadaşlar,
b-376266-g%C3%BClen_surat_gif.gif

22 MART SALI GECESİ 23:00'de CEM TV'de MELDA TUNCEL'in sunduğu YAŞAM MİMARI Programında ''Çekirdek İnancınızı Bulun Yaşamınızdan Engelleri Kaldırın.'' Çekirdek İnanç Çalışması ile yaşamımızdaki dirençlerden nasıl kurtulabiliriz? bunlar konuşulacak.

Konuklar: Kişisel Gelişim Uzmanı ABDULLAH CANITEZ ve Subliminal Telkin Uzmanı ATAKAN SÖNMEZ

Her şeyin değişmesi için tek sihirli değnek ÇEKİRDEK İNANÇ!

Not: Yayını Digiturk, uydu ve internet üzerinden izleyebilirsiniz.

Sevgiler.

orangevy6.gif

çok güzel bir haber, facebookta da bilgisi verilmiş. uyuyakalmamalı izlemeli faydalanmalı... teşekkürler....

ii çok güzel yayını bekliyoruz.........

Alarm kurmalı hatırlatmaya not etmeliyim. Umarım bebişler uyur o saate Teşekkürler bilgi için canım.....

Yayın başlamak üzere. İzlemek isteyen arkadaşlarımız kaçırmasınlar. :)

Sevgiler. actionsmile

başlıyoooooorrrrrr. başladı. kimler izliyor bakalım :)

programın sunucusu hanımefendi dinlemeyi başabilirse inşallah, çok süper olacak............

dilerim çoğunluk izlemiştir..
harika bir program oldu... sevincli

sevgili atakan ve abdullah'ı yürekten kutlarım.. ark5
qaripiv9.gif

güzel ışıkları daim olsun
sevgiler..

güzel ama kısa bir program oldu.soluksuz izledim.kişisel gelişimle ilgili programları daha sık yapmalılar.Atakan beyin kişisel gelişimin önemiyle ilgili verdiği örnek cuk oturdu diyebilirim.Abdullah beyi ve Atakan beyi kutluyorum.bu konuda ilerleyen dönemlerde çok daha geniş kitlelere rehberlik edeceklerine yürekten inanıyorum.sevgilerle...

cok merakla ve hevesle beklediğim pırokramı son bir saatinde uykuya yenik düştüm yaaa cok da izlemeyi istiyordum yalnız izlediyim sürece harıkaydııııı atakan bey ve abdullah beyi kutluyorum daha cok ekranlarda görmek dilegiyle

Hiç kaçırır mıyım? İzledim ve maille tebrik ettim ama okunmadı maalesef...

Çok haklısınız, söyledikleri güzel ama biraz fazla konuşuyordu, fakat
program sayesinde Atakan ve Apdullah bey'i gördük, konu zaten oldukça ilginç...

Bütün olup biteni iş işten geçtikten sonra duyduğuma inanamıyorum, hay allah...

Yine de tebrik ederim, dilerim bir diğerini kaçırmadan izlerim...

arkadaslar malesef izleyemedim ben acaba o aksam ki programla ilgili video bulamazmiyiz....

bende izledim, çok güzel programdı.Tebrik ederim .Ayrıca çok şıktınız :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri