yasal06 iyiki dogdun:)

aysegul_tirtil

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
15
pelincim dogum günün kutlu olsun canımmmmsevincli

tam burda kocaman bir pasta hayal etgirlhaha

mutlu yıllar sana mutlu yıllar sanaaaaguitar

027.gif
Canım yeni yaşın, sana mutluluk, huzur,başarı getirsin.

053.gif
Bu da pastan canm.öpüyorum.sevgiler.

doğum günün kutlu olsun yasal her günün diğerinden daha başarılı huzurlu ve mutlu geçsin nice yıllarak8908

yasalcım iyi ki doğdun...956k

nice mutlu huzurlu sağlık dolu yıllar diliyorum...tüm sevdiklerinle hep beraber...:zpzp:

b-357369-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC_pastas%C4%B1.gif

Canım iyiki doğdun iyiki varsın..Yeni yaşının sana evrenin tüm güzelliklerini kolaylıkla getirmesini dilerim..Nice mutlu senelere canım..
happybirthday16bd0.gif

card20qg7.gif

doğum günün kutlu olsun yasal
nice mutlu huzurlu sağlıklı seneler diliyorum.

canlarım benim yaa çok tatlısınız, gerçekten çok teşekkürler, pastalar da çok güzelmiş:)

canım ayşegülüm, canım arkadaşım, asıl sen iyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım.. bitmek bilmeyen sorularıma usanmadan cevap verdiğin ve beni hep desteklediğin için çok teşekkürler, ilk defa bir doğumgünü partim oldu, çok mutlu oldum, çok mutlu oldum:):):)

Mutlu Yıllar Yasal..

Nice yıllara sağlık ve mutlulukla erişmen dileklerimle...super

dogumgunu_4.gif

çok teşekkür ederim bymehmet, partime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum:)

Yasal'cım,doğumgünün kutlu olsun canım..

Yeni yaşının, bir ömür boyu sağlık, mutluluk ,huzur ve başarılar getirmesini diliyorum..

Mutlu yıllar prenses :)

Nice güzel ve sağlıklı yaşlara.

happybirthday16bd0.gif

sudem8, yeni bir hayat ve bitaneciğim redflowers... iyi ki varsınız, yüzümü hep gülümsettiğiniz için teşekkürler..

nice sağlıklı mutlu yıllaraactionsmile

çok teşekkür ederim gnm77, beni çok mutlu ettiniz:)

29om.gif

sevgili yasal, mutluluğun daim olsun

sevgiler

Haftasonu İsatanbulda olmayışım Sebebiyle Mesajı Yeni Gördüm.
Mutlu Yıllar yasal06 :)
Yeni Yaşın Sana Mutluluk, Huzur, Başarı, Bolluk ve Bereket Getirmesi Dileklerimle
sapkal89

pasta3ok.jpg

pasta3ok.jpg

sevgili sanemce ve Mümin Okan partime katıldığınız ve güzel dileklerinizle enerjimi artırdığınız için çokk teşekkür ederim..

ya bu sitede olmak ne güzel bişey, ailem gibi:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri