Yaş Otuzbeş Oldu

kinetix

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Yaş 35 oldu,

Yaş 35 oldu,

Kah orda, kah burda geçti,,

Yirmisiydi sana düştü gönlüm,

Geçti ömrüm,

Sevenin ahı tutarmış derler,

Ama benim hakkım yok,

Sevemedim onun gibi,

İnan bana yatacak yerim yok,

Yaş 35 oldu,

Hoş beş vakti geçti

Yirmisiydi sana düştü gonlüm, geçti ömrüm

0 seni benden aldı,

Yareme yare kattı, belli ki daha çok sevdı

Bitsin ömrüm,

0 seni benden aldı, belli ki daha çok sevdi

Gündüzüm yok, artık gecem yok ki,

Bitsin ömrüm

"Varoluşun neden olduğu en büyük yorgunluk belki de insanın yirmi yıl, kırk yıl boyunca, hatta daha bile uzun süre, aklı başında kalmak için harcadığı o olağanüstü çabadır; basitçe, derinden, kendi, yani tiksindirici, dehşetengiz, saçma olmamak uğruna."
Gecenin Sonuna Yolculuk Louis-Ferdinand Celine

Evet evet 35 40 yıl aklı başında tutmak ne de zor işmiş! Yaşlanmak vakit öldürmek değil belirli bir menzile erişmekle oluyor. Her takvim yaprakları döküldükçe insan büyümüş olmuyor. Zeka yaşı nerededir? Bunu bilmek ve sağlıklı olmak önemli. Teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri