yardım edinnnnn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tooche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tooche

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
happy6ben bu doğa sesini dinleyemiom nasıl oluo yardımınıza ihtiyacım var çabuk cevap verirseniz sevinirim

Ynt: yardım edinnnnn

slm herkese bugün anıştım bu siteyle dah sonra paylaşımlarım olacak inşallah.sağ tıklamam gerekn hiçbir linke ulaşamıyorum ama alternatif olarak verilen linkler çalışıyo..kilo verme doğayada alternatif bi link yazarsanız sevinirm lütffen 128956

ozelimmm ' Alıntı:
slm herkese bugün anıştım bu siteyle dah sonra paylaşımlarım olacak inşallah.sağ tıklamam gerekn hiçbir linke ulaşamıyorum ama alternatif olarak verilen linkler çalışıyo..kilo verme doğayada alternatif bi link yazarsanız sevinirm lütffen 128956

sendee hoşgeldin ozelimmm... actionsmile

rapide yüklenmesini bekliyorum şuanda.. birazdan ulaşabilirsiniz..

sevgiler.. hismiley

çok teşekkür ederiim shamanic blissy bende sadece bu linkler çalışıyo diğer sağa tıklamama gerekenlerin hiçbirini indiremedim.
ayırca siteyi bugün keşfettim ama ilk defa bir forumada katılımda bulunuyorum. deneyimlerimi paylaşacağım mutlaka girlhaha

teşekkürler güzel sözlerin için... actionsmile

rehber bölümümüzü incele mutlaka ... thumbsanim

üyelerin değişim günlükleri bölümüne kendine bir sayfa aç paylaşmak için hazır hissettiğinde... pc05

adresin belli olsun .. gelir bir kahve içeriz biz eskiler.. kahvesmiley

iyi dinlemeler.. music45

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri