- Reaksiyon puanı
- 0
EN İYİ 10[/b]
1
Babadağ - FETHİYE
2
Çökelez Dağı - DENİZLİ
3
Abant - BOLU
4
Alidağ - KAYSERİ
5
Munzur Dağları - ERZİNCAN
6
Asas Tepesi - KAŞ
7
Dinamit Tepesi - PAMUKKALE
8
İnönü C Tepesi - ESKİŞEHİR
9
Bozdağ - İZMİR
10
Nemrut - ADIYAMAN
BABADAĞ
Her zaman ilk tercih
Fethiye Ölüdeniz’e tepeden bakan Babadağ, hemen hemen tüm jüri üyelerimizin ilk tercihi oldu
ÇÖKELEZ DAĞI
Tanınmaya çalışıyor
Çökelez Dağı Denizli Merkez’e 30 kilometre uzaklıkta
ABANT
Cennetin üzerinde uçun
Yamaç paraşütü Abant’ın hemen yanında bulunan Örencik Köyü ve Çepni Yaylası’ndaki tepelerden yapılıyor
ALİDAĞ
Pek çok avantajı var
Alidağ, Kayseri’nin Talas ilçesi sınırlarında
MUNZUR DAĞLARI
Her seviye için uygun
Munzur Dağları Ergan bölgesi, Erzincan’a 7 kilometre uzaklıkta, Yaylabaşı Beldesi üzerinde
ASAS TEPESİ
En az 35, en fazla 110 kilo
1000 metredeki Asas tepesinden pilotlar nezaretinde uçmak isteyenler 100 Euro ödüyor
DİNAMİT TEPESİ
Her mevsim uçabilirsiniz
Pamukkale Dinamit Tepesi’nde, ılıman iklimi ile yılın her mevsimi uçuş yapılabiliyor
İNÖNÜ C TEPESİ
Eğitim de veriliyor
Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Eğitim Merkezi C Tepesi, Eskişehir kent merkezine 36 kilometre uzaklıkta
BOZDAĞ
3 Eylül’de şenlik var
Ödemiş Bozdağ yaylasının Akçakmak ve Güldalan tepelerinde eğitimliler yamaç paraşütü yapabiliyor
NEMRUT DAĞI
Baraj gölü manzaralı
Öyle Bir Geçer Zaman ki !
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
BABADAĞ
Her zaman ilk tercih
Fethiye Ölüdeniz’e tepeden bakan Babadağ, hemen hemen tüm jüri üyelerimizin ilk tercihi oldu
ÇÖKELEZ DAĞI
Tanınmaya çalışıyor
Çökelez Dağı Denizli Merkez’e 30 kilometre uzaklıkta
ABANT
Cennetin üzerinde uçun
Yamaç paraşütü Abant’ın hemen yanında bulunan Örencik Köyü ve Çepni Yaylası’ndaki tepelerden yapılıyor
ALİDAĞ
Pek çok avantajı var
Alidağ, Kayseri’nin Talas ilçesi sınırlarında
MUNZUR DAĞLARI
Her seviye için uygun
Munzur Dağları Ergan bölgesi, Erzincan’a 7 kilometre uzaklıkta, Yaylabaşı Beldesi üzerinde
ASAS TEPESİ
En az 35, en fazla 110 kilo
1000 metredeki Asas tepesinden pilotlar nezaretinde uçmak isteyenler 100 Euro ödüyor
DİNAMİT TEPESİ
Her mevsim uçabilirsiniz
Pamukkale Dinamit Tepesi’nde, ılıman iklimi ile yılın her mevsimi uçuş yapılabiliyor
İNÖNÜ C TEPESİ
Eğitim de veriliyor
Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Eğitim Merkezi C Tepesi, Eskişehir kent merkezine 36 kilometre uzaklıkta
BOZDAĞ
3 Eylül’de şenlik var
Ödemiş Bozdağ yaylasının Akçakmak ve Güldalan tepelerinde eğitimliler yamaç paraşütü yapabiliyor
NEMRUT DAĞI
Baraj gölü manzaralı
Öyle Bir Geçer Zaman ki !