xiphoideus - 3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
*

terbiyesini takınması gereken sözlük üyesi. ya da sözlükte öne çıkmanın bi yolunu mu aramaktadır nedir? harflerin bulunduğu tuşlara basabilenlerden biri daha.

* yazarın biri.

kokoş kelimesine farkında olmadan güzel anlam yüklemiştir.

aklı sıra atatürkçüleri aşağılamıştır çocuksu bir hevesle.

* Atatürk'le problemi olan muhteremlerden biridir. Anlıyoruz sizi geçmişten kuyruk acınız var ama bu kadar da komik olmayın artık . Yok nutuk kutsal bir kitap olsun diye yazılmış falan filan...Be adam sen önce o kitabı doğru düzgün oku, eğer o önemli bilgileri anlayacak kafa varsa tabi.

Ailecek beğenerek okuyor, takip ediyor ve yeni zırvalarını büyük merak içinde bekliyoruz.

* sözlük yazarlarının 'cumhuriyet kadını' gibi sınıflandırma kokan başlıklarını inceden ti'ye alarak beni güldürmüştür.

* uludağ sözlük'te şu ana kadar gördüğüm en seviyesiz, en dar görüşlü, en düşüncesiz, en bilinçsiz yazarlardan birisidir. kendisi de entryleri de başlıkları da mide bulandırıcıdır.

* bira an önce Atatürkümüzün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinden paketlenip Arabistan çöllerine bedevilerle beraber yaşaması için gönderilmesi gerek 3. nesil yazar, okurmu bilemiyorum...

* nesildaşım olan erdemli uuser.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri