Bende seni etiket niyetine defterime portre niyetine duvarıma çıkartırdım ama dua ettttt İzmir'de değilsin. Hamdolsun teğet geçti sana EnescimsevincliYapımcısı olsamm, seni Jay Leno ya çıkartırııımm sevincli
![]()
Diycek bişey nasıl bulamazsın açılımdan başlasevincli Levent kırca ne diyor açılım güzeldir açılmak ferahlıktır ahahahkhkh56Yaa, hamdolsunn sevincli ee, diyecek bişey bulamadım??![]()
Doğru söyledinkhkh56yaa, belediye seçimlerinde levent i de açtılaar![]()
O da kız nickine kaçıyor sanki biraz yavvbirara tvde bir türk dizisindeki bir karekter herkese canımsın diyor du.çok hoşuma gider bu kelime benim.canımsın olsun enescim ne dersin. ?
O da kız nickine kaçıyor sanki biraz yavvOnun adı Mavi İnci olsun...
Hmm öyle mi iyi. Olsun bana ne çok da tın hıhhhyu89oluuurr :canimsinsen olsun amaa :
![]()
cansın sen tatlım
birşey rica ediyorum öncelikle lütfen türkçe yazalım her yazımızı
ne güzel bil dilimiz var ...(wanted degil)
nsrm nin isim aramasına gelince de
o ki bu başlığı sen açtın sana yakın birşey olsun istedim veeeeeeeee
canımsınsen
olabilir mi
Vazgeçtim kullanmana izn vermiyorum o ismi. Telif hakkı bende. hııııııhhhblookMAVİ İNCİ m iii?? Bu daha güzel. . Evet, MAVİ İNCİ olsun :şu an mesaj atıyorum, atakan abiye.
İzin vermiyorum işteee bende Atakan abiye mesaj atıcam. Görürsün sen gününü sevinclimesaj attım, MAVİ İNCİ yapıyorum adımıı sevincli napıcaksın![]()
Yolla hadi yolla yolla da göreyim. O ad mavi inci olmayacak işte.....8977Allah Allaaaaahh!! amacın ne be senin khkh56khkh56 benim evcil sineklerimi yollamıyim orayaa :![]()
Aslında doğru haklısıngirlhaha Aman iyi bee. Al senin olsun ama maviyi beğenmedim ben. Sen siyah inci ol bence956kbi dur düşün baakem telif hakkı kimde, o adın sevincli iyi düşün ama khkh56khkh56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.