Wanted...

Yapımcısı olsamm, seni Jay Leno ya çıkartırııımm sevincli
caricature-jay-leno.jpg

Yaa, hamdolsunn sevincli ee, diyecek bişey bulamadım?? :P

yaa, belediye seçimlerinde levent i de açtılaar :D

arkadaşllarrrr atışmalarınız süper olmuş ama ben bu konuyu açtığımı bile unutmuşum.

birara tvde bir türk dizisindeki bir karekter herkese canımsın diyor du.çok hoşuma gider bu kelime benim.canımsın olsun enescim ne dersin. ?

oluuurr ::) canimsinsen olsun amaa ::)

cansın sen tatlım
birşey rica ediyorum öncelikle lütfen türkçe yazalım her yazımızı
ne güzel bil dilimiz var ...(wanted degil)
nsrm nin isim aramasına gelince de
o ki bu başlığı sen açtın sana yakın birşey olsun istedim veeeeeeeee

canımsınsen

olabilir mi

tamam canım.konu açarken dikkat ederim.teşekkür ederim iyi ki varsın.

mesaj attım, MAVİ İNCİ yapıyorum adımıı sevincli napıcaksın :P

Allah Allaaaaahh!! amacın ne be senin khkh56khkh56 benim evcil sineklerimi yollamıyim orayaa ::)

bi dur düşün baakem telif hakkı kimde, o adın sevincli iyi düşün ama khkh56khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri