Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bende seni etiket niyetine defterime portre niyetine duvarıma çıkartırdım ama dua ettttt İzmir'de değilsin. Hamdolsun teğet geçti sana EnescimsevincliYapımcısı olsamm, seni Jay Leno ya çıkartırııımm sevincli
![]()
Diycek bişey nasıl bulamazsın açılımdan başlasevincli Levent kırca ne diyor açılım güzeldir açılmak ferahlıktır ahahahkhkh56Yaa, hamdolsunn sevincli ee, diyecek bişey bulamadım??![]()
Doğru söyledinkhkh56yaa, belediye seçimlerinde levent i de açtılaar![]()
O da kız nickine kaçıyor sanki biraz yavvbirara tvde bir türk dizisindeki bir karekter herkese canımsın diyor du.çok hoşuma gider bu kelime benim.canımsın olsun enescim ne dersin. ?
O da kız nickine kaçıyor sanki biraz yavvOnun adı Mavi İnci olsun...
Hmm öyle mi iyi. Olsun bana ne çok da tın hıhhhyu89oluuurr :canimsinsen olsun amaa :
![]()
cansın sen tatlım
birşey rica ediyorum öncelikle lütfen türkçe yazalım her yazımızı
ne güzel bil dilimiz var ...(wanted degil)
nsrm nin isim aramasına gelince de
o ki bu başlığı sen açtın sana yakın birşey olsun istedim veeeeeeeee
canımsınsen
olabilir mi
Vazgeçtim kullanmana izn vermiyorum o ismi. Telif hakkı bende. hııııııhhhblookMAVİ İNCİ m iii?? Bu daha güzel. . Evet, MAVİ İNCİ olsun :şu an mesaj atıyorum, atakan abiye.
İzin vermiyorum işteee bende Atakan abiye mesaj atıcam. Görürsün sen gününü sevinclimesaj attım, MAVİ İNCİ yapıyorum adımıı sevincli napıcaksın![]()
Yolla hadi yolla yolla da göreyim. O ad mavi inci olmayacak işte.....8977Allah Allaaaaahh!! amacın ne be senin khkh56khkh56 benim evcil sineklerimi yollamıyim orayaa :![]()
Aslında doğru haklısıngirlhaha Aman iyi bee. Al senin olsun ama maviyi beğenmedim ben. Sen siyah inci ol bence956kbi dur düşün baakem telif hakkı kimde, o adın sevincli iyi düşün ama khkh56khkh56
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.