Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:))

ZEYNEPAYY

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Kendimi birden erken öten horoz gibi hissettim :)))))

şşşş benm uykum kaçtı sizde uyumayınnnn blook

Ynt: Uyumayııııın uyanınnnn sabah oldu:))

ben yanındayım ama 1 saat kadar daha... tatlişim... kiss3

vaşşşş arkadaşlar bu ilan'' eyvahh yandıkk arkadaşlarr!!''diesimi getirtti neden acaba blook

aa34 aa34 aa34 aa34 aa34 yarın ben nöbete gidicem amaaa ttli3 ark5

selam

yoksa günaydın mı demem gerekiyordu:)bende uyumadım burdayım.gece kuşu oldum iyice sizleri burda görünce mutlu oldum kiss3

hani ne yapıyoruz çaylar kahveler kimden...?şarkılar benden bu iyliği yapabilirim khkh56 music45

tüüüüüüü shamancim burdayken ben başka sayfalarda yazıları okumaya dalmışım leyla gibi gitmiş bile:(
Emelde uykuya gitmiş:(
Çiçek kız sabah oldu sanki sen öle farzet cınım:))
Neşeli sesin güzelse söle :))

Neşeli söleme şarkı cınım uykum geldi ben gidiyorum yastığım bana yan yan bakıyo uykuuuuuuuuuu diye:))
Herkese iyigeceler:)
Yarın sabah içinde Günaydııııııııııın Olsun herkese:)

:)) mrb zeynep ablam bi deneyeyim dedim oldu sonundaa...site beni de kabul etti.. sapkal89

Merhaba zırdelim hoşgeldin:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri