Uykusuzluk Ve İştahsızlık Sorunu Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ijj10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ijj10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Uykusuzum yani yatar yatmaz uyuyamıyorum arasıra birşeye odaklanıyoru aynı kelimeyi tekrarlıyorum 4-5 defa aklımda bu meditasyon gibi bişeymi o yüzdenmi rahatça uyuyorum?
Bunun için bi telkin varmı acaba
Birde iştahsızlık.Günde 13 saat internet kullanıyorum haftasonları .Hafta içi okul var o yüzden 6 saat giriyorum.bazen 1 saat fazla olabiliyor.Bu yüzden yemekleri az yiyorum.İnternet bağımlılığına karşı veya iştahsızlığa karşı türlü ilaç aldım işe yaramadı.Telkin varmı bu ikisinden birine karşı?

napıyim bağımlılık yaptı bırakamıyorum.

Heheh ben sarhoş gibi yaşıyom zaten saldım çayıra mevlam kayıra oooooooooh

amannn bu iyi bir özellik değil bence farkındalığını aç hayata dön

aman napcan döncende.byle.Hayatın tadı böle çıkıyo
Tavsiye ederim.
akın yıldız arkadaş da referans olarak gösteriom

valla bende senin gibi diyordum eskiden de dilim yandı o yüzden sana bunları söylüyorum sonrada Keşke deme yani.....

ben aslında aşırı zekadan manyadım.
o kadar mantıklı düşünüyom ki beynime sığmıyo düşünceler saçma sapan düşünceleri dışarı atıyo beyin otomatik olarak.bunu bilmemde aşırı mantıklı ve zeki olduğumun göstergesidir.
dilim yandı derken neyi kasdeddin

pişman oldum demek istemiştim o an bu kelime aklıma gelmiş :)

onu anadım da neyinden BİŞMAN oldum
bak gene saçmaladım
ZAFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim
Ben zenginim

Hepsini tek tek yazdım.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri