uykusu gelenler varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan birmutluluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

birmutluluk

Guest
ben gündüzleri hiç uyumayan uykusu gelmeyen bir insandım telkinlerden sonra gündüzleri de tatlı bir uyku geliyor dün mesela gündüz uyumadım akşam çok acayip bir uykum geldi dayanamadım yattım

Ynt: uykusu gelenler varmı

Bendede de uykuya düşkünlük başladı..

akşamları çok erken yatmaya başladım..:(

hayal ablanın meditasyonlarını bile yapamaz oldum..:(

telkinlere biraz ara mı versem acaba?

deneyinli arkadaşların bu konuda fikir ve düşüncelerini bekliyorum..taşekürler.

son bir haftadır geceleri de dinliyorum. uyanmak istemiyorum. hatta 530 gbi uyanıp gene yatıyorum. sonra da kalkamıyorum. işe de 1 gün geç kaldım.

ve hala uykum var... uykulusmile uykulusmile uykulusmile uykulusmile

uyku bedenin ve düşüncelerin.. bilinçaltının yenilenmesi için gerekli olan en etkili süreçtir.. uykulusmile

en dip noktadan yenilenmeye başladığımız bu süreçte uykuya düşkünlüğün olması normal.. 12389

ilk başlarda bu süreç zorlasada kısa süre içerisinde kendiliğinden erken kalkıyor aşamasına geleceksiniz.. smileydance

biraz sabır ve gayret diyorum.. ark5

ertelemeyi bırak ve zinde uyan telkinleri bu konuda destek olacaktır.. listenizde bulunmasında yarar var .. thumbsanim

sevgiler.. t678

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri