Uykuda İngilizce Öğrenin - Mini Set -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lusid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam konuyu hortlatmak gibi olmasın ama yeni gördüm...indirme link'i çalışmıyor, bir daha koyar mısın, ben de denemek istiyorum...Bir de telkinleri nasıl yapıyorsun, bilgi verebilirsen sevinirim...
-Yani kelimeyi koyup anlamını koyup ben bu kelimeyi biliyorum mu diyorsun..ve de kaç kere tekrar ediyor kelime...(Ben de bir deneme yapmak istiyorum)

-Bir de bu geliştirilip ingilizce biraz bilenler için, cümle kalıp olarak konulabilir mi? Teşekkürler...

bu konu hakkında bir yazı okudum amarikan ajanlarını uykuda ingilizce öğretme yöntemi ile yetiştiriyorlarmış 1 ayda bir dil öğreniyorlarmış bence denenmeli yüzde doksan başarı sağlanıyormuş anadiligibi konuşuyorlarmış türkiye de tesmastır olarak geliştirilmiş ben deneyeceğim

deneyip deneyimlerini burada paylaşırsan çok faysalı olur sanırım çünkü henüz bu konu hakkında deneyim bulup okuyamadım.
kolay gelsin

Sevgili Lusid uygulamani denemek istiyorum ama benim uykularim zaten cok hafiftir birde muzik dinleyerek nasil uyuyacagim ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri