Uyku Problemine Çözüm burda

herkes uykusuzluktan yakınıyor ama ben yine de sormak istiyorum benim de problemin bu çünkü azzz uyumak için ne yapmalı...ben de uyanmak istiyorum sürekli uyku halaimdeyim önceden bu kadar degildi ama alışkanlık oldu herhalde..yardımcı olursanız çok çok sevinirimm....

bende aynı

Bende de aynı sorun var.Her gece en erken 3-3:30 bazen 4ü buluyor uyumam.Sonuç:Sabah gözümü açıp bir türlü uyanamıyorum,alarmı ayarlıyorum kapatıp yeniden uyuyorum.10:30-11:00 gibi uyanmak yerine daha erken uyanıp günden faydalanayım diye erken uyanma telkini dinledim,daha geç uyanmaya başladım.Çalışmıyorum ve uzun süredir bu böyle.Sanırım bilinçaltımda nasılsa işim yok kalksam ne yapıcam diye düşünüyorum...Telkini de dinlemiyorum artık.

Bende de aynı sorun var.Her gece en erken 3-3:30 bazen 4ü buluyor uyumam.Sonuç:Sabah gözümü açıp bir türlü uyanamıyorum,alarmı ayarlıyorum kapatıp yeniden uyuyorum.10:30-11:00 gibi uyanmak yerine daha erken uyanıp günden faydalanayım diye erken uyanma telkini dinledim,daha geç uyanmaya başladım.Çalışmıyorum ve uzun süredir bu böyle.Sanırım bilinçaltımda nasılsa işim yok kalksam ne yapıcam diye düşünüyorum...Telkini de dinlemiyorum artık.

sayin frezya kendinize bir ugras bulsaniz bu ugrasinizi da bir hedefe baglasaniz bu ugrasi yaparsam bu sonucu alacagim ve mutlu olacagim deseniz nasil olur sizce???

hem erken kalkma hem bir isi sahibi olma hemde sonuc alma itibari ile bence ilk adimi atmis olursunuz..

deneyin derim
krzm67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri