Üyeliklerin Silinmesi Sorunu

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Biraz önce siteye giremedim ve kontrol ettiğimde ziyaretci olarak gorundugumu gordum.Benimle birlikte moderetorlerin bir kismi dahil 400 üye ziyaretci olarak gozukuyordu.
Saniyorum benim yada modlardan birisinin sifresi birisinin eline gecmis olabilir.Bu nedenle dün gece ki yedegi yukledim sifremi degistirdim.Ayrica mod arkadaslarin sifreleri degisene kadar yetkileri kaldiracağim.
Üyelikleri geri getirdim ancak dün geceden bu yana acilan konularimiz silindi ne yazik ki.
Ben şifremi değiştirdim mod arkadaşlardan ricam şifrelerini değiştirmeleridir.

Ynt: Üyeliklerin Silinmesi Sorunu

Ben de değiştirdim. super

bende değiştireyim hemencik blissy blissy blissy

Arkadaşlar merhaba bende şimdi girdim ama nedir bu üyelik sorunu ben bi sorunla karşılaşmadım aydınlatabilir misiniz acaba ona göre tedbirimi alayım 4897

zor oldu yaw ama değiştirdim.. deneme mesajı pc05
bu benmiyim yoksa ziyaretemi gelmişim 98569

benmişimmm happy6 blissy

atakan kardeşim saol onca işin arasında benlede uğraşıyorsun cat56

pisimbat ' Alıntı:
atakan kardeşim saol onca işin arasında benlede uğraşıyorsun cat56
Rica ederim ne demek.Sizinde bugun yazdiğiniz onca şey gitti kusura bakmayiniz lütfen.

Berrin ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba bende şimdi girdim ama nedir bu üyelik sorunu ben bi sorunla karşılaşmadım aydınlatabilir misiniz acaba ona göre tedbirimi alayım 4897
Şu an bir sorun yok.Muhtemelen bir teknik sorun sonucu üyelikler silindi.Yada birisi modlardan birisinin şifresini ele geçirip üyelikleri sildi.
Bunun üzerine dün gece ki yedeği yukledik.Dün geceden aksama kadar yazilan mesajlar yok olmus oldu.
Sizin almaniz gereken bir tedbir yok.Üye silme yetkisi olan üyelerimiz sifrelerini değiştiriyorlar.Böylece önlem almis oluyoruz.

b456

İYİ GECELER...... uykulusmile

Çok garip dusun

Bir daha yaşanmaması dileğiyle, hepimize geçmiş olsun...

hmm mesajlar ondan mi silinmis bende bugun geri gelmiştir diye bakacaktım dusun

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri