üyelerin resimleri .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: üyelerin resimleri .

katılıyorum. fizik bir yere kadar, ruh ise sonsuz. t678

sanemce ' Alıntı:
insanı güzel kılan ruh güzelliğidir. kaşı gözü boyu posu tek başına ne anlamı varki.. diimi ama super

sirine cankam :D bu mesajları okursa büyük ihtimal gece seslide dayak yiycem ondan wave wave wave wave

bi tane ben ekleyim şuraya
dekopeyi pek beceremedim galiba, neyse bugünlük bu kadar uğraşı yeterli smiliyface
hyt3kq1.jpg

**shamanic** ' Alıntı:
sevgili zeynep ay buluşmadan sonra bizi bi güzel benzetmişti.. khkh56

hatırlatma amaçlı ekleyelim resimlerimizi.. ttli3

pisimbatff7.jpg

atakan2eo0.jpg

amanvw4.jpg

buda ortaya karışık girlhaha
35yatr5.jpg

ayyyyyyy canım benm yaaaa nasılda güzel benzetmişim sizi:)))
Helal banaa 8977 he bigti dimi arkadaşım sen tipsiz görmemişin esas sen ruh güzelliğinden haber ver tip tip nedir beee ne tipli insanlar varki yanlarına yaklaşınca bu kim lem dersin:))
hem sen yaradanın eserinimi beğenmezsin o seni böle sevdi böle yarattıııı dimi yaa... sapkal89

huylu huyundan vazgeçmez tipsiz dicem kızıcanız o zaman sole diyorum

ne kaddddar yaqısıklıyım :D

ben ve benim yeğen.... hismiley

bigci benim için kendi resminden bir tane daha koy ve altına "herzamanki gibi" yaz... smiliyface

smil56 wallaha bi şey anlamadım dostumama sen oyle istiyosan öyle olsun :D:D

tamam ben yakısıklıymısım nerem yakısıklıysa smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface

maxim ' Alıntı:
ben ve benim yeğen.... hismiley

çok şekeeeeeeeeer tender45 tabiki yeğenin:))
şaka tabiki ne kadar sana benziyo ark5
Big kardeş anladık yakışıklısın yahuıuu bu kadar reklam yeter:))

y789 benn vee :D zuhaHahahAHA :d az evel sinek bile ısırmayı red etti beni 2 saatdı r basımda dolanıyo :D
ben nickimi tipitip koyuyum en iyisi :P ne yapalım kader

ewt ya öle çok hoş olur.. hem her resimde değil de her mesajında görmüş oluruz... y789

MagNetiC ' Alıntı:
ewt ya öle çok hoş olur.. hem her resimde değil de her mesajında görmüş oluruz... y789

y789 44 sapkal89

bigci bende bu tipsizlik hakkında bişey söylemek istiyorum neseli56 bu bölümde ençok senin resmin var tpsiz oldugun için mi bukadar çok resmin var bide kadir inanır gibi jön havasında poz vermissin art56art56 hadi bigci artık kendini çok begendigini itiraf ette tüm hayatımdegişti üyeleri bir ohhhhhhhhhh çekelim y789 bence tipsiz oldugunu düsünen biri yüzünü sürekli saklamaya çalışırdı ama ilk sen koydun resmini art56art56

:=) ya ne bileyim kafama göre koyuyom niye acaba benmi karizmatik poz verimişim hadi yaw:D budamı karizmatik şimdi

MagNetiC ' Alıntı:
tip konusundaki muhabbetini her msjında görmüş oluruz diyorum, yanlış anlama... krzm67
hem sen kurtul sölemekten hem de biz kurtulalım duymaktan görmekten bu kelimeleri... smil56

bigci ' Alıntı:
:=) ya ne bileyim kafama göre koyuyom niye acaba benmi karizmatik poz verimişim hadi yaw:D budamı karizmatik şimdi

tarkan... tarkan... skan67

tarkan`mı oda kim ? :) o benimle yarısamaz bile :=)

ne desem aynı tepki :P sirine döv beni kasınıyorum tipsiz cankan :o

alın size bu da Lier22
baktıkça beni hatırlayın :-)

nurhanza ' Alıntı:

arada esintiler gelir ve ben böleee kazıtırım kafayııı

Abla büyüksünnn!!!! clapping Ben de kazıttım kafayı ama hiç foto çektirmedim, bereyle gezdim hatta. Ama bana böyle yakışmamıştı

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri