üyelerin resimleri .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilki teyzemin kızı, ikincisi amcamın oğlusu...sevincli

fotografların çoğunu neden göremiyoruzdusun2açılmıyolar.. fikri olan varmı???hy789

siyahça, Niyazi Bulut ve Nohut üçlüsü, şekerleme yaparken:

genellikle alt alta üst üste boğuşurlar, oynarlar..

yakışıklıyıs ama değil mi? sevincli

bulut çok tüy döküyor bu ara...rt67

siyahça, Niyazi Bulut ve Nohut üçlüsü, şekerleme yaparken:

y789 sen bize kandırık yaptın hiçte kilolu değilsin.zaten seni iyi tanıdım artık.dediklerinin hep tersi çıkıyor.ağla2benim alçak gönüllü acıların kadını siyahçam

pazularımı görmedin mi sudemcim? böyle pazulu bir kadın tanıdığın var mı??? sad456

bak sayfanın üstünde de vesikalık resmim var...sevincli

genellikle alt alta üst üste boğuşurlar, oynarlar..

çok şekerler ben de kedi hastasıyım ama benim kedim de öldü.adıda karabiberdi.eşim derdiki bu kediye birşey olursa ben yaşayamam ikisi de trafik kazasında öldü.yaaa siyahçam hayatım öyle senin sandığın kadar toz pembe geçmedi.ağla2

ahh evet, aslında bu yıl taç benim hakkımdı da hakkımı yediler pisler...y789

sudem önceki sayfadaki mesajını daha yeni gördüm...daha başka bir konuda daha görmüştüm eşinle ilgili bilgiyi...ama kötü bir huyum daha var, böyle durumlarda ne denir nasıl denir bilemem, acıyı paylaşma özürlüyüm galiba...ya da daha fazla acıtmasın diye hatırlatmak istemiyorumdur belki...babam sapasağlam adamken aniden öldüğünde üç gün hiçbir şey yiyememiştim, acıdan ziyade etraftakileri teselli edeceğim diye...sonra ne yaptığımı farkettim, kendime üzülme izni vermiyordum bilmeden...ne yaptığımı gördüğümde bıraktım teselliyi, o benim de babamdı, birazcık yas tutma lüksüm olmalıydı!
hüfff bu ölüm konusunda kafam çok karışık...dayım yanımda öldüğünde, gittim elini tuttum ne gerek varsa!o buz gibi ölü elinden sonra etrafımdaki ölümlere herkes kadar üzülemedim nedense...

galiba bu konuda hissisim, yeterince üzüntü duyamadığım için, ya da acısı olanların acısının etrafından dolaşıp, yalnız bıraktığım için utanıyorum kendimden...

güya seni üzmeyecektim, affet sudem!

ahh evet, aslında bu yıl taç benim hakkımdı da hakkımı yediler pisler...y789

sudem önceki sayfadaki mesajını daha yeni gördüm...daha başka bir konuda daha görmüştüm eşinle ilgili bilgiyi...ama kötü bir huyum daha var, böyle durumlarda ne denir nasıl denir bilemem, acıyı paylaşma özürlüyüm galiba...ya da daha fazla acıtmasın diye hatırlatmak istemiyorumdur belki...babam sapasağlam adamken aniden öldüğünde üç gün hiçbir şey yiyememiştim, acıdan ziyade etraftakileri teselli edeceğim diye...sonra ne yaptığımı farkettim, kendime üzülme izni vermiyordum bilmeden...ne yaptığımı gördüğümde bıraktım teselliyi, o benim de babamdı, birazcık yas tutma lüksüm olmalıydı!
hüfff bu ölüm konusunda kafam çok karışık...dayım yanımda öldüğünde, gittim elini tuttum ne gerek varsa!o buz gibi ölü elinden sonra etrafımdaki ölümlere herkes kadar üzülemedim nedense...

galiba bu konuda hissisim, yeterince üzüntü duyamadığım için, ya da acısı olanların acısının etrafından dolaşıp, yalnız bıraktığım için utanıyorum kendimden...

güya seni üzmeyecektim, affet sudem!
affetmek ne demek hayatım eşim vefat edeli 6 sene oldu.artık alıştık.oğlum lise sondaydı,tam üniversiteye hazırlandığı dönem.Ne yapalım Allahın takdiri...ama o da hep ben genç öleceğim derdi,amcasına çok benzetirlermiş.amca erken vefat etmiş.Bende onun gibi erken öleceğim diye diye çağırdı ölümü...Ondan iki sene önce de babamı kaybettik.oğlum okumaya gidince annemi yanıma aldım, birlikte oturuyoruz...

anneni benim yerime öper misin sudem?

kadınceğize işkence yapmayınız sayın sudem insanı! y789

akınyıldız yaw bana küsme canım ama, valla feci huylanıom senden! seni çok seviyorum ama hala bana biraz erkekmişsin gibi geliyor! adın erkek adısı gibi...zaten senin ilk defa kurdeleli bir smiley kullandığını gördüğümde şok geçirmiştim; adamceğiz kız smilesi kullanıyor diye...tövbe yaa!

walla erkek bu! dusun2

y789

kadınceğize işkence yapmayınız sayın sudem insanı! y789

akınyıldız yaw bana küsme canım ama, valla feci huylanıom senden! seni çok seviyorum ama hala bana biraz erkekmişsin gibi geliyor! adın erkek adısı gibi...zaten senin ilk defa kurdeleli bir smiley kullandığını gördüğümde şok geçirmiştim; adamceğiz kız smilesi kullanıyor diye...tövbe yaa!
smil56niye işkence olsun kikhkh56akınyıldızın cinsiyeti seni niye rahatsız ediyor hayatım.bayan veya erkek insan olsun yeter.arkadaşız bu sitede hepimiz.smil56

yok önemli değil canım..erkek oluversin, Allah başka keder vermesin demi?

kahvesmiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri