üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
1. eğer dırdır edicek bir aileniz yoksa ve düşük puanlıysanız, seneyi bekleyin. ha aile dırdır potansiyelli ise, düşük puan alın farketmez, benim gibi yatay geçiş yapabilirsiniz istediğiniz bölüme.

2. denizi olan bir memlekette büyümüşseniz, denizsiz bir şehirde okumak sizi zorlayabilir.

3. ismi olan bir okula gitmeniz şiddetle tavsiye edilir.

4. istanbuldaki üniversiteler, her zaman en iyi değildir.

5. üniversiteleri mutlaka gezin.

6. idealizmi ya da sosyalizmi bir yana bırakın, dünya kapitalist - siz de gelecekte çok para kazanabileceğiniz bir bölüme gidin.

7. okulda hazırlık varsa mutlaka devam edin hazırlığa. zira yeni çevrenize adaptasyon sırasında mat 1 fiz 1 ya da temel dersler alıyor olmaz, yes no dan ingilizceye başlarsınız. kebap olur.

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri