ücretsiz telkinleri indiremiyorum

bilge34

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba yeni üyeyim telkinleri dinleyemiyorum indiremiyorum yardımcı olursanız

bende yeni uyeyim bende indiremedim.hedefi farkli kaydet deyince mp3u kaydetmyo baska bir sayfayi kaydediyor.

bende yeni uyeyim bende indiremedim.hedefi farkli kaydet deyince mp3u kaydetmyo baska bir sayfayi kaydediyor.

Kesinlikle katılıyorum.. Rapid çok kötü illa bir yerlere para bağlamış olmak gerekiyor indirmek için.. dosya.tc ve diğerlerinden de silinmiş dosyalar.. Peki bu nasıl ücdetsiz paylaşım oluyor bu durumda?

ben yeni uyeyimde bişey soracam.sadece dinleniyoruz demi başka yapacağımız bişey yok

teknolojik özürlüyüm ben :((

ve yeni konu açmayı bile beceremiyorum :((

Aman canım. Herkes anasının karnında mı öğreniyor? Hem açmışsın, gördüm. :)

:)) evet açtım sonunda çok da utandım koskocaman yazıyı görünce ama tanışalım diye bi kategoride çıkmış becerip düzeltemedim...

olsun öğrenirim sorun değil

çoğu kez daha önceki paylaşımları okumak daha cazip geliyor zaten

ama yardım istediğimde duyulduğunu bilmek güzel şey :))

mrb.yenı üye oldum.belkı işe yarar diye bende fikir edıneyım dedım ama deneme telkınlerını ındıremıyorum.neden bu kadar zor kı ındırmek anlayamadım acıkcası?ordan oraya,oradan da paraya baglanıyor mevzu?ücretsız deneme telkını degıl mıydı? Ben mı bı yerde yanlış yapıyorum.Rica etsem en kısa yol lınkını atar mısınız,yardımcı olur musunz?agl34

mrb.yenı üye oldum.belkı işe yarar diye bende fikir edıneyım dedım ama deneme telkınlerını ındıremıyorum.neden bu kadar zor kı ındırmek anlayamadım acıkcası?ordan oraya,oradan da paraya baglanıyor mevzu?ücretsız deneme telkını degıl mıydı? Ben mı bı yerde yanlış yapıyorum.Rica etsem en kısa yol lınkını atar mısınız,yardımcı olur musunz?agl34

Merhaba, hoş geldiniz. Telkinleri buradan indirebilirsiniz.
https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri