'' U M U T I Ş I Ğ I M ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
YASTIĞA YÜZÜNÜ BASTIRIP DA BAĞIRABİLİRSİN :) DENEMİŞLİĞİM VARsevincli

YASTIĞA YÜZÜNÜ BASTIRIP DA BAĞIRABİLİRSİN :) DENEMİŞLİĞİM VARsevincli

geri dönemyeceğim..ne olursa olsun.. geri çekmeye çalışıyor bsyy benı boşluk yakalayıp..ben buna ızın vermem.

BİZ VARIZ ZATEN YANINDA O BOŞLUK DA KİM OLUYORMUŞ. VER ELİNİ BİZ DE İZİN VERMEYİZ MERAK ETME YALNIZ DEĞİLSİN. O0

ne guzel birgun bugun bol bol dua etmeli.sukretmelii..bol bol istemeli.

HAYATIMDA DEĞERİNİ BİLECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.

SAHİP OLDUĞUM TÜM NİMETLER İÇİN ALLAH A ŞÜKREDİYORUM.

suyun içindeyim..en dipte..fark çırpınmıyorum artık..suyla beraber akıyorum.uyum içinde.

dün ne oldugu önemli değil..yarın ne olacak bilmiyorum.tek bildigim ben su an da cok mutluyum. :

artık durumum Stabil .

Yaşamımda yeni kapılar açıyorum . Sevgiye , anlayışa , huzura , iyileşmeye , zenginliğe açılan kapılar önümde hazır ... Güvendeyim , bu sadece değişim...

kader..aklımın almadığı bir düzensin..

bugün iyilerle, güzellerle karşılaştığımız, yüreğimize huzur üflenen şen günlerden biri olsun ;)

tohunlar topragi delmeye basladi gibi..özgürce bulutlarin arasina karisacaklar..

yeni gun bana ne suprizlerin var..ellerin kollaein dolu geliyorsun yine : )

bu gün mutlu olmayı seçiyorum.
bugün geçmişte yaşamyacağım
geleceğide düşünmeyeceğim
sadece anımı yaşayıp hedefime odaklanacağım
evrenin hedeflerimi gerçekleştirmesine şimdi sevgiyle izin veriyorum.

herkesin mucizeleri oluyor benim ki nasil olmasin..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri