'' U M U T I Ş I Ğ I M ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir davetiye aldım..küçük bir kutu içinde uğur böceği..uğurböceği olma yolunda bir işaret olsun bu : ))) öyle olmasını diliyorum :)

az önce süper bir benzetme aldım ''ÖZGÜR RUH GİBİ BŞYYSİN ''
bunu kutlamalıyım skan67

kaybettiğini kabul etmek gerekir bazen.ben kaybettim ama bu oyundan çekildiğim anlamına gelmez.yoluma devam ediyorum.hiç sarsılmadan, aynı tempo ve kararlılıkla..biliyorum ki yol üzerinde Yaratanın bana güzel süprizleri var..hepsi tek tek paketleniyor şu an da..başlıyor olanlar olmaya..
Kahverengi dallardan,
pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok. . .

kaybettiğini kabul etmek gerekir bazen.ben kaybettim ama bu oyundan çekildiğim anlamına gelmez.yoluma devam ediyorum.hiç sarsılmadan, aynı tempo ve kararlılıkla..biliyorum ki yol üzerinde Yaratanın bana güzel süprizleri var..hepsi tek tek paketleniyor şu an da..başlıyor olanlar olmaya..
Kahverengi dallardan,
pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok. . .

MUHTEŞEMSİNsuperxy

hersey muhtesem oluyor..eski nuru gitmis artik yok..istemedği bir durumla karsilasinca hala bu haldeyse..isyan bayragini cekmiyorsa..eski nuruda eser kalmamis belli : ))))))

iç savaş bittii !!!! : ))))

evren bosluk sevmezmis olee derler...kim gelecekk...kim gelecek...actim kollarimi bekliyorummmm..

Allah im beni uc yildir bununla oyaladigina gore vrdir bir hikmetin..bana goster..lutgen Allah imm..

Allah im hurreem farkindaligi istiyorummm : )))

degissin artikkk.lutfen degissin..

degissin artikkk.lutfen degissin..

içimde ki savaş bitti demedin mi? İşte demek ki değişti artık kararın. Bitirdin. Fakat değişim başladığında istemediğin olaylarda gerçekleşecektir. Eğer olanlara dayanamazsan geriye gelirsin ve geri çekilir her şey. Yeniden tutunursun. Bitsin demek başka, bitti demek başkadır. karar verdiğinde değişir her şey ama olacaklar başlangıçta canını yakabilir buna dayanmak gerekiyor. Her doğum sancılıdır. Senin istediğin gibi sonuçlanmayabilir fakat bil ki mutlaka sonuç senin hayrınadır.

artık biliyorum korkula birer illizyon..hepsi benim istediğim kadar var..geri adım atmak yok artık..ben yürüyorum..isteyen beımle gelir..isteyen geride kalır.bugun arkadaşım beni boşuna ''ÖZGÜR RUH'' a benzetmedi ya y789

demek ki enerjin artık özgür bir ruh gibi. Zaten en harika duygudur özgürlük. Bence de arkadaşım. Beni seven arkamdan gelsin de ve yürü. Sonsuzluk yolcusu.Zaten yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu dünyadan

beni seven arkamdan gelsin :)))

beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan..

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!
Bilirsin ben iyi yürürüm.

Murathan Mungan

çok yıllar önce kızılayda karşıdan karşıya geçeceğiz. Kırmızı ışıkta onlarca insan bekliyoruz. Kızılay şehrin merkezi, her zaman kalabalıktır. Derken yeşil ışık yandı. En önde duran gençlerden biri arkasına döndü ve kalabalığa seslendi " Beni seven arkamdan gelsin" üstünden kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe gülümserim.

beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan..

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki!
Bilirsin ben iyi yürürüm.

Murathan Mungan

Hayranım duruşuna tebrik ediyorum. Harikasın

ee oluyor galibaa..şer sandigimdan hayir cikariyorum kendime... inaniyorum guveniyorm.. nw olursa olsun su anda olan benim icin en iyisi en guzeli en hayirlisii... olan kabulmudur..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri