Tüy dökülmesi sorunu

master8566

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Allah aşkına şu köpeklerin tüy dökülmesi sorununa çare bulan varsa bana da söylesin ...ne yapsam olmuyor,ufacık köpeğimin tüyleri evin her yanında ,tüy denizinde yüzüyoruz..amanın bir çareeee....!!!

veterinere gidip tüy dökülmesini önleyici aşılarını yaptırdın dimi?

veteriner hekimle görüşmen daha mantıklı ama ben beslenmesinde bir sorun olduğunu düşünüyorum.

bu sorunun caresını bulan zaten bill gates i gececek bir servet sahıbı olacak kesınlıkle
her evcıl sahıbı bu sorunun cozumunu arar

bunun ıcın yapılan aşı yaptırdım hıcbır ıse yaramadı
düzenli tarama nıspeten azaltsada işe yaramadı
kalıtelı kuru mama parlaklık kazandırsada dokulmeye etkısı olmadı
furmınator shed ender gıbı olu tuylerı topladıgı ındda eden fahis fiyatlı urunler aldım denedım hıcbır ıse yaramadı
toplasada bolca tuy yıne dokuldu

sonra ogrendımkı bir kopegın tum kurku
senede 3 defa bastan basa degısecek sekılde dokulur ve yelıkerı cıkarmıs...
= dogasında var olan budurum engellenemez...

:(

bu sorunun caresını bulan zaten bill gates i gececek bir servet sahıbı olacak kesınlıkle
her evcıl sahıbı bu sorunun cozumunu arar

bunun ıcın yapılan aşı yaptırdım hıcbır ıse yaramadı
düzenli tarama nıspeten azaltsada işe yaramadı
kalıtelı kuru mama parlaklık kazandırsada dokulmeye etkısı olmadı
furmınator shed ender gıbı olu tuylerı topladıgı ındda eden fahis fiyatlı urunler aldım denedım hıcbır ıse yaramadı
toplasada bolca tuy yıne dokuldu

sonra ogrendımkı bir kopegın tum kurku
senede 3 defa bastan basa degısecek sekılde dokulur ve yelıkerı cıkarmıs...
= dogasında var olan budurum engellenemez...

:(

Doğru söylüyorsun,gülü seven dikenine katlanırmış,oğlumun başka bir derdi yok ki zaten bana...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri