Türkiye'deki Müzeler - İstanbul Modern Sanat Müzesi

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
İSTANBUL MODERN SANAT MÜZESİ

kolon_y_kare.gif

istanbulmodernsanatmuze.jpg

Telefon:0212 334 73 00

Fax: 0212 243 43 19

E-mail:
info@istanbulmodernorg[/b]
Web: ISTANBUL MUSEUM OF MODERN ART

İlçe: Karaköy

Adres: Meclis-i Mebusan Cad
nokta.gif
Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No:4 Karaköy

İstanbul Modern, ülkemizin modern ve çağdaş sanat alanındaki birikimini, yaratıcılığımızı, dinamizmimizi, sahip olduğumuz evrensel değerleri, çağdaş kültür kimliğimizi ortaya koymayı, korumayı ve değerlendirmeyi amaçlıyor
nokta.gif

İstanbul Modern`le, sanatın toplumun geniş kesimiyle, özellikle çocuklar ve gençlerle buluşmasına elverişli bir ortam hazırlama, sanatsal üretimi ve birikimi uluslararası sanat ortamıyla paylaşma, İstanbul`u ve kültürel kimliğini dünyaya daha yakından tanıtma arzumuz güç ve anlam kazanıyor
nokta.gif

Türk sanatının ancak uluslararası sanat ortamının bir parçası haline gelerek gelişebileceğinin bilincindeyiz
nokta.gif

"Eğitim ve kültür merkezi" olarak müzecilik alanında gelişen yeni anlayışı ülkemize getirmeyi temel amaç olarak belirledik ve görsel sanatlar eğitimi alanında hem geniş toplum kesimlerine hem de gençlere ve çocuklara yönelik programlar hazırladık
nokta.gif

Müzemizin, sürekli yenilenen, değişime açık, çok yönlü, dinamik bir kültür ve sanat merkezi, aktif bir "yaşayan müze" olacağına, çağdaş eğitim ve iletişim olanaklarını kullanarak, kitlelerin sanat eserleriyle buluşmasını, gündelik yaşamlarında sanata bir yer açmasını sağlayacağına inanıyoruz
nokta.gif

Eğitim ve Sosyal Projeler Birimi: İstanbul Modern Eğitim çalışmaları çağdaş müzecilik ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirilmektedir
nokta.gif

İstanbul Modern Kütüphanesi: İstanbul Modern Kütüphanesi, sanat alanındaki bilgiye ihtiyaç duyan herkesin ulaşabileceği bir sanat kütüphanesidir
nokta.gif

AÇIK OLDUĞU GÜN VE SAATLER:

Salı-Pazar: 10:00 - 18:00, Perşembe 10:00 - 20:00 (Tam Gün Ücretsiz) Pazartesi kapalı
nokta.gif

İstanbul Modern, Ramazan ve Kurban bayramlarının ilk günü ve 1 Ocak tarihinde kapalıdır
nokta.gif

Müze Giriş Ücretleri:

Tam: 7 YTL, İndirimli: 3 YTL

İndirimli Kategori: Gruplar(20 kişi ve üzeri), Emekliler, 65 yaş ve üzeri, Öğretmenler, Öğrenciler

Ücretsiz Girişler: 12 yaş ve altı, Engelliler, Üyeler

Ümmetimin sonlarına doğru, mescidlerini süsleyip te kalplerini harabeye çeviren topluluklar görülür
nokta.gif

Hadis-i Şerif (Ramuz)
nokta.gif

Sana Özlem Ya Resulallah (SAV)[/b]

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri