TÜM TELKİNLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Janer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Janer

Janer
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
1

2 Linkte aynı yere gider.

Not : Unutmuş olduğum telkinler olabilir. Önceden indirmiş olduklarımı da attım. Geri bildirimlere göre düzenleme yapacağım.

Kilo verme telkini aranıyor .

listede olmayan telkinleri de paylaşırsanız eklerim.

Son düzenleme:
Janer çok teşekkür ederim. Ben bunları başaramıyorum. Benim beceri alanımın dışında, öyle olunca da hem üzülüyor hem de stres yapıyorum. Ben arkadaşlarıma telkinleri indirmeleri konusunda yardımcı olamıyorum. Aslında Atakan bey keşke sizlerden birini bu konuda yetkili kılsa böylece bende rahat bir nefes alırım.
Birde bir konuda kendimi başarısız hissetmeyi hiç sevmem, kendimi yetersiz hissediyorum buda beni cidden üzüyor. Yardımın için çok teşekkür ederim. Sevgimle
IŞIK abla :)

Ben söz konusu telkin olunca bilerek yapmıyordum. Ney müziklerinin telif hakları vardı bir ara. Onun dışında belki Atakan abinin farklı bir düşüncesi vardır demiştim ama baktım ki çok fazla mesaj geliyor hallettim.

Başkaların düşüncelerini önemsememe telkini upload edebilirmisin.Teşekkürler.

Bende hem sınav heyecanı hem de başkalarının düşüncelerini önemsememe var ama siteye nasıl koyabilirim bilmiyorum dusun2 dusun2 dusun2

ders çalışmam lazım ama bir turlu çalışamıyorum bunun için hangi telkinleri dinlemem lazım? ya uykum geliyor ders çalısırken, yada başka seylerle oyalanıyorum :( konsantre olamıyorum lütfen yardım. 20 gunum kaldı :(

arkadaşlar her gün en az 5 tane telkin indiremiyorum diye konu açılıyor. Her gün bu başlığı yukarıda tutmak adına günceller misiniz ? 2. Sıraya düştüğünde güncelleyebilirsiniz.

Bolluk icin telkin var mi?

açmış olduğum konular neden onaylanmıyor merak içindeyim site yöneticileri zorunuza gidecek bi konuda yada cevaplayamacağınız türden soru oldu için mi onaylamadınız ve o konuyu tartışmaya açmadığınız için olmadığınız bir konuma sokmuş bulunuyorsunuz kendinizi

açmış olduğum konular neden onaylanmıyor merak içindeyim site yöneticileri zorunuza gidecek bi konuda yada cevaplayamacağınız türden soru oldu için mi onaylamadınız ve o konuyu tartışmaya açmadığınız için olmadığınız bir konuma sokmuş bulunuyorsunuz kendinizi

kardeşim sitede konu onayı diye bir olay yok. Sen özelden at bana ben açayım senin yerine konuyu.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri