Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın

Ynt: Tüm Tanıdıklarınızın Gerçek Aura Renklerini Anlayın

Tamam çok güzel. Hissi berraklığa kavuştum.
Birincil olarak ruhsal etkisindeki zihinsel renkler belli oluyor. Genellikle bu gibi kombinasyonlar denge verebilmesine rağmen bazen zıt uçlar arasında salınmaya da sebebiyet verebilir. Şimdi herşeyden önce eril ve dişil renklerin sentezinden oluşmuş dişil renkler baskın görülüyor. Erkekler böyle renklere sahip olunca mantıksal açıdan daha eril olabilmelerine rağmen duygusal açıdan genellikle dişil olurlar. Bu durum ilerledikçe her ikisinin dengesi ile sonuçlanır; fakat çevre etkisine bağlı olarak dişil renklere sahip erkekler bu yönlerini kapatabilirler de. Bu durum ayrıca kişiye genellikle renkli bir kişilik verdiğinden mutlu olmasını bilirler; fakat sorun bazı şeylerden çabuk etkilenmelerinden doğabilir. Bu durumda bu insanlar daha çok yaşamı da suçlayabilir. Kısacası bu tür bir kombinasyonun kişiye verdiği çok yönlülük aynı zamanda kolay etkilenmeye de açık oluşuna sebep olur.
Renklerin vereceği derslere gelince, yine herşeyden önce yaşamı mutlu yaşamanın birinci amaç olduğunu hatırlatıyorum. Bu renkler eril renklerin karışımından oluşmuş olsa da herşeyden önce dişil renklerdir. Bunun içinde duygusal doyum herşeyden önce gelecektir. Ruhen öğrenilen herşeyin bir gözden geçirmesi aşaması yaşanılacağı kadar maddiyatın manevi zenginliği beslemek için bir araç olduğunu da keşfederek bunu kullanmak, bu sırada yanılgılara aldanmadan her türlü konuda orta yolları bulmaya çalışmak olarak özetlenebilir. Bu renkler gayet güzel yetenekler içermesine rağmen bazen kararsızlığa yol açabilirler, bazen hayal edilen bir şey olmaz, bambaşka bir şey olur; fakat sonradan bunun daha iyi olmuş olduğu görülür. Sentez renkler olduklarından tavsiye edilebilecek en doğru şey çeşitli yerler, çeşitli kimseler ve çeşitli alanlar için, her birine kişiliğin ayrı bir yönünü kullanarak yaklaşmaktır. Aynı şekilde çeşitli ihtiyaçlara ulaşabilmek için de yaratıcı olarak kişiliğin farklı yönleri en uygun şekilde kullanılmalı. Buradaki avantaj çok yönlülüktür bunun çıkarabileceği sorunlar ise çok yönlü ihtiyaç ve isteklerin yanı sıra dengesizliktir; fakat herşeyden önce bu sentez renkler denge ile alakalıdır. Bu yüzden daima umut da vardır. Yapılması gereken de her türlü alanda fazla uçlara kaymadan biraz ılımlılıktır. En büyük isteklere ulaşmak için de hayal edilenden birazcık daha farklı yollar aranabilir.
Sevgiler...

selinarosa ' Alıntı:
Tamam hemen başlayalım öncelikle sevgili çiçek sana özel mesajla yorumu gönderdim, sevgili yeni bir hayat içinse hemen burada yapalım:
.
.Baskın bir takipçilik söz konusu değil, baskın bir öncülük de söz konusu değil, sevgili yeni bir hayat yaşamda lider-takipçi boyutundaki rolünü soracak olursan senin rolün desteklemedir.
.

Özetle; yaşamdaki destekleyici-dengeleyici görevini unutmadan, fazla etki altında da kalmadan ihtiyaç duyduğun desteği de almanın dengeli bir yolunu bularak yaşamını arzu ettiğin şekilde yaşamak için çalışırken yaratıcılığını kullanarak en derindeki arzularını gerçekleştirmenin farklı farklı yollarını keşfetmek ve kendini tanıma yolculuğunu sürdürürken çevren için bir dayanak, bir destek olmak ve böylece onlardan da aynı karşılığı bularak duygusal doyuma ulaşmak ana renklerinin temelini oluşturuyor.
Sevgiler...

Evet, destekleyici tavrım hayatımın her alanında çok kendini belli etmiştir.. İyinin yardımcısı, ikinin ikincisi, birinin sağ kolu gibi ifadeler bana uyuyor.Bir kızılderili sözü var ya,"önümde yürüme takipçin olmayabilirim,ardımda yürüme öncün olmayabilirim..Yanımda yürü ki eşit olalım".Benimki de böyle birşey..
smiliyface

Teşekkürler selinarosa... kiss3

teşekkür ederim selinarosacım, vaktini aldım, emeğine sağlık ne güzel yorumlamışsın öyle smiliyface
en çok ta bu dişil duygusal yönümü söylemen şaşırttı beni, demek ki renklerin dünyası o kadar etkiliyor bizim hayatımızı
bir yaşıma daha girdim, ooo67
şimdi kendimi biraz daha iyi tanıyorum diyebilirim. sevgiler, saygılar kiss3

Rica ederim hepinizi daha yakından tanımak güzeldi.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri