toplansak mı?

belgincim 25 ve 26 gibi bir programım var ama kesin değil zayıf onu saymazsam atakanla konuştuk geçen gün bende gelirim

Saman'cım yerimiz var canım, kocaman otel y789 Yerinizi ayırıyorum hala düşünüyorsanız kiss3

Yasin çok güzel olur gel sevincli Harika planlarım var. Süper bir tatil olacak kiss3

waveheyy, yaşşasııın ,,,
yer kalmadı herhalde diye düşünmeye başlamıştım,

geliyoruz tabii ki inşallah,,sung66

teşekkürler,
sam

Kumsalda gitar partimiz de ayarlandı arkadaşlar y789 Duyurulur sevincli

oooo harika.
çok sevindirici bir haber bu :)

Cevap: toplansakmı?

o zaman eğlence başlasın :)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=UPRxN_mCq2E"]YouTube - Ege Cubukcu-Yaz Geldi (remasteredbysivaslikral)[/ame]

gitar partisi 27si akşamı olsun lüffeeennn.. :))

Eeee arkadaşlar, ek katılımlar olacaksa bana 1 2 gün içinde haber verin. sevincliSalı'dan sonra ulaşmak isteyenler Mümin'e mesaj atsınlar çünkü internete giremeyebilirim, kendim için bir ön tatil ayarladım da y789

BİS GELİYYYOOOSS, ADİYÖÖSS :)

Erdek mükemmel arkadaşlar, denizden şimdi çıktık, birazdan akşam yemeğimiz var sevincli Saman'cım bekliyoruz sabah, otel yerimiz değişti onun için gelince beni ara.

evet tatilimiz güzeldi valla iyi eğlendik gelen gelemeyen herkeze teşekkürler hele bir de video varki ehe öhö yayınlasammı acep :)

Bence yayınlayalım herkes gerçekleri öğrensin y789

bencede, bende çök merak ediyörum..

(ya nöööldu benim o lara yav, :))) )

bizde isteruk :)
gelemedik videolardan izleyelim bari :)

ehe öhö valla ben yayınlarım bana hava hoş ama atakan bey ne düşünür bilmem..ya da yayınlamam ama yayınlamamakta kıymetli bu videoyu ATAKAN Bey :D :D
bilmem arkadaşlar ne dersiniz..

Toplantımız gayet güzel geçti.Her ne kadar konuyu açan Mümin dahil bir çok kişi katılamasa da ,az kişi de olsak güldük eğlendik...
Bundan sonra da bu tür toplantılarımız olacak.

Atakan beycim işler yoğun olmasaydı gelecektim fakat işler sıkıştırdı. bugün bile çalışıyorum... :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri