Toksin Duyguları Atmak

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Katılım
6 Mart 2009
Mesajlar
5,993
Reaksiyon puanı
76
Puanları
0
Konum
Mutlulukya
ReikiReikiAna-Reiki-moon_large.jpg


Toksin Duyguları Atmak

Toksin maddelerin ve toksin besinlerin sağlığa zararlı etkilerinden hepimiz haberdar olsak da toksin duygular sık sık yaşlanma sürecinin daha zararlı hızlandırıcılarıdır. Kırgınlık, düşmanlık, pişmanlık ve keder taşıdığımızda canlılığınız aşınır ve sevgi de üretemez hale geliriz.

Kalbinizi toksin duygularla yüklemek sizin için tam şu anda, mümkün olan sihir, gizem, sevgi ve neşeyi tam olarak yaşamanıza engel olur. Size herkesten daha fazla zarar veren bu kırgınlıkları, üzüntüleri ve pişmanlıkları atmaya bakın.

Duygusal toksinleri atma süreci fiziksel olan toksinleri atmayla aynıdır. İlk önce yaşamı tüketen duyguları, yaşamı güçlendirenlerle değiştirmeyi istediğinize dair belirgin bir niyetinizin olması gerekir. Pişmanlık ve kırgınlığın, merhamet ve affediciliğe metabolize edilmesi belirgin bir şekilde bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu ezeli hayati enerjinize uyandırabilir.

Toksin duygular yaşlanma sürecinin en tehlikeli hızlandırıcısıdır. Onları kalbinizden atmaya kendinizi adayın.

Deepak Chopra

 
kesinlikle çok haklısın =))
 
Sedona yapabilirsin. Düzenli uygulamada bir süre sonra çözülmeler kendiliğinden olmaya başlıyor.

Sevgiler. actionsmile
 
Teşekkürler bu güzel paylaşımınız için, ben uzun zamandır eft uyguluyorum sağlıksız duygulardan arınmada çok etkili oluyor.Özellikle yıllardır çekilen acıların bir kaç dakika içinde yok olması çok etkileyici...
 
ben bir konuda danışmak istiyorum sizlere :) şu sıralar fazlasıyla endişeliyim bir zamanlar atlattığımı sandığım kokularımla yeniden yüzleştim.telkinler korkularımı yüzeye mi çıkardı bilmiyorum,yaklaşık 7aydır dinliyorum.eskiden olduğu gibi ağır bir endişe hali değil bu ama gene de beni fazlasıyla rahatsız ediyor. eft'ye yeni başladım kısa süreliğine rahatlama hissettiğim oldu, ani endişe yaşadığım süreçlerde bana kısa süreliğine molalar verdirtti geçici olsa da..eft'yi her olumsuz duyguyla yüzleştiğimde yaptığımda uzun vadede bana faydası mı olur? sedonanın hissettiğim bi farkını göremedim,eft'de vuruşlar olduğu için sanki daha hissedilir gibi.sedonada böyle hissedilmesi normal midir? bide eft de geçici rahatlamalar devam ettiğimde kaygılarımdan kurtulacağımın göstergesi midir? bu konuda deneyimli arkadaşlardan destek alırsam çokk mutlu olurum.herkese iyi akşamlar dilerim :)
 
ben bir konuda danışmak istiyorum sizlere :) şu sıralar fazlasıyla endişeliyim bir zamanlar atlattığımı sandığım kokularımla yeniden yüzleştim.telkinler korkularımı yüzeye mi çıkardı bilmiyorum,yaklaşık 7aydır dinliyorum.eskiden olduğu gibi ağır bir endişe hali değil bu ama gene de beni fazlasıyla rahatsız ediyor. eft'ye yeni başladım kısa süreliğine rahatlama hissettiğim oldu, ani endişe yaşadığım süreçlerde bana kısa süreliğine molalar verdirtti geçici olsa da..eft'yi her olumsuz duyguyla yüzleştiğimde yaptığımda uzun vadede bana faydası mı olur? sedonanın hissettiğim bi farkını göremedim,eft'de vuruşlar olduğu için sanki daha hissedilir gibi.sedonada böyle hissedilmesi normal midir? bide eft de geçici rahatlamalar devam ettiğimde kaygılarımdan kurtulacağımın göstergesi midir? bu konuda deneyimli arkadaşlardan destek alırsam çokk mutlu olurum.herkese iyi akşamlar dilerim :)

Aslına bakarsanız Sedona çok güçlü bir affetme yöntemidir. Ancak çok dikkat edilmesi gereken bir noktası vardır bu affetme çalışmalarının. Başkalarını veya kendinizi affederken kendinizi suçlamaya başlayabilirsiniz. Sadece çalıştığınız kişi ya da olaya odaklanarak çalışmalısınız. Olaylardaki ya da insanlarla ilişkilerinizdeki tavrınızı kesinlikle çalışmalarınıza karıştırmamalısınız. Siz ne için uyguladınız bilemiyorum tabii ki.

Eft ile ilgili olarak aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla Eft ile gelen rahatlamalar kalıcı oluyor.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/eft/616123-e-eft-kursu.html

Telkinlerin kaygılarınızı ve bazı korkularınızı su yüzeyine çıkarması söz konusu olabilir. Bu da iyiye işarettir. Bunu bir fırsat olarak görüp almanız gereken dersleri alarak serbest bırakıp, kendinize yaşadıklarınızdan neler öğrenebileceğinizi sorarak ve bunların farkına vararak yolunuza devam edebilirsiniz. 7 aydır hangi telkinleri dinlediniz onu da bilemiyorum. Ancak ego ve suçluluğu sabitlediyseniz çıkarabilirsiniz listenizden. Kendine güven telkinini dinleyebilirsiniz.

Sevgilerimle.

 
sevgili zerynthia teşekkür ederim cevabın için. öncelikle dinlediğim telkinler kilo verme hariç diğer hepsini söyleyebilirim. suçluluğu uzun zamandr dinlemedim.diğerlerinde de ara ara eksiltip,eklediklerim oldu.. e-eft kursunu incelemiştim,şuan en yoğun olarak hissettiğim duygularda yapıyorum bunlar eskiden yaşamış olduğum kaygıların yüzeye çıkması sanki bilinçaltıma yerleşmiş gibi hissediyorum nedense rahatlamalarım kısa süreli oluyo. gerçi şuan bu durum bile bana çok yararlı oluyor çünkü birden bastıran duygular bazen fazlasıyla zorluyo beni,bir çıkış kapısı bulabilmek iyi bir fırsat benim için.sedona yöntemini kişilere uygulamadım,sadece o an hissettiğim duygu için yaptım. mesela 'gerginlik' o duyguyu serbest bırakıp bırakmak istemediğimi düşünüp bıraktığımı düşündüm ama bana çok basit geldi yöntem belki de bilmiyorum bi farkındalık yaşayamadım ama dediğin gibi bu kadar basit bi yöntem bu kadar etkiliyse üzerinde daha fazla yoğunlaşmam gerekebilir
 
Tatlım meditasyonlar ve olumlamalar çok işine yarayacaktır. Bence onlardan çokça faydalan.

Sevgiler. actionsmile
 
Aeshnidae mesajinda " Hep olumsuz duygulara eft yapmak gerekmiyor olumlu duyguların yerleştirilmesi içinde eft yapılabilir." yazmissin... Peki olumlu duygulari yerlestirmek icin nasil cümleler kurmaliyiz EFT yaparken??

Bu konuda yardimci olursan cok mutlu olurum :)

Tesekkürler
 
Gülcişim sen de bir takım değişiklikler gözlemliyorum. Harikasın. Öptüm kocaman... kiss3
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst