tiyatro telkini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeM

Çevirmen
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Arkdaşlar merhaba benim merak ettiğim konu şu;Zannediyorum ki tiyatro telkin mp3 ü özel olarak hazırlanıyor,bazen oyuncular istedikleri performansı sahneye yansıtamazlar yani sesini ayarlayamazlar,mimiklerini tam olarak ortaya koyamazlar vb. sorunlarla karşı karşıya kalırlar benim burada merak ettiğim şu acaba bu tiyatro script i bu yeteneklerini ortaya koymalarına mı yarıyo,yoksa sahnedeki heycanımı alıyo nasıl yani pek çözemedim yani tam olarak şunu soruyorum bu script ne işe yarıyo bilenlere duyrulur sung66

Ynt: tiyatro telkini

cem ' Alıntı:
Arkdaşlar merhaba benim merak ettiğim konu şu;Zannediyorum ki tiyatro telkin mp3 ü özel olarak hazırlanıyor,bazen oyuncular istedikleri performansı sahneye yansıtamazlar yani sesini ayarlayamazlar,mimiklerini tam olarak ortaya koyamazlar vb. sorunlarla karşı karşıya kalırlar benim burada merak ettiğim şu acaba bu tiyatro script i bu yeteneklerini ortaya koymalarına mı yarıyo,yoksa sahnedeki heycanımı alıyo nasıl yani pek çözemedim yani tam olarak şunu soruyorum bu script ne işe yarıyo bilenlere duyrulur sung66

Her ikiside diyebiliriz.Sahne sanatları telkini oyunu oynayan kişinin rahat ve başarılı bir şekilde oyunu oynadığını imgelemesini sağlar.Oyunun sonunda gelen alkışlar son olarak imgelenir.
Doğal olarak bu telkini dinleyen kişinin sahnede rahatlığı ve performansı daha iyi olur...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri