the secret

kuman1979

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
değerli dostlar dün çok merak ettiğim için the secre adlı kitabın filmini (daha doğrusu fragman gibi bir şeydi) izledim.çok ilginnç ve rüya gibi şeyler anlatılıyor.konuşan insanlar istedikleri her şey sahip olduklarını söylüyorlar.acaba bu kitabı okuyan ve uygulayan arkadaşlar var mı? sonuçları burada paylaşırsanız sevinirim gerçekten böyle bir sır var mı acaba?

Ynt: the secret

Tuğhan bu konu ilgili sitede açıklama var lütfen siteyi biraz gezerek konu açarsan sevinirim. Orada dilediğin açıklamayı bulabilirsin sana gerekirse link göndereyim. Bir başka yardımımda sana dilersen filmini kargo yapabilirim super

http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php?topic=686.0

aslında çok sevinirim filmi gönderirsen peki ne kadar sürüyor bu film.

normal işte ne demek ne kadar sürüyor özelime adres ve tel bilgilerini gönderebilirsen çekip gönderirm 1,5 saat sanırım sürüyor

hayır dün internetten izlediğimin aynısı mı diye sordum ama hata ettim galiba. seni kızdırdıysa sorum kusura bakma zaten böyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim seninle bu konuda hiç konuşmazdım .dün internette bir kısmını izledim 40 dakika falan sürüyordu aynı videoysa zahmet etme diyecektim.neyse gereksiz bir sohbet oluyor bundan sonrası ben teşekkür edeyim gönderme ben bulurum.

ayyy ayya alınganlık yaptık galiba kusura bakma Barış'ın ölümüne çok canım sıkkındı o zaman denk geldi yazarken aslında esprili yazmıştım ama ifade edemedim özür dilerim efendim en kısa sürede göndereceğim 44

Sevgili Burcu
Kızmazsan ben de isteyebilirmiyim rt67

bence isteme çünküm çooook kızıyo burcu bana kızdı 88a

neyse sen seyret senden alimm o zaman olur mu? wave

evet bu olabilir ayrıca ben kızmam da sana smiliyface

Tamam tughan,

Bekliyorum smiliyface

Aşkolsun Tuğhan özür diledim ama 4897 dennise gönderrim tabi ki adres ve telefon bilgilerini bana yaz bugün halledeyim

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Aşkolsun Tuğhan özür diledim ama 4897 dennise gönderrim tabi ki adres ve telefon bilgilerini bana yaz bugün halledeyim

tamam burcu aslında sen iyi bir kızsın ben ters anına denk geldim herhalde smiliyface neyse amaaaan boşverelim gitsin ya şu dünyada iyilikten başka ne baki kalacak sankim dimi dostlar. smiliyface

Tuğhan biraz yazılarımı okuyorsan gerçekten 3 günüm pek iyi geçmiyor ayrıntıları akşam evden yazacağım anlayışın için sağol.
Filmi hazırladım ama senin soyadını öğrenebilir miyim bi o eksik kaldı

Deniz ve Mehmet Ali sizinkilerde hazır birazdan vereceğim kargoya eğer codec programı yoksa yanında açılabilmesi için programda yükledim.
Aslında bunu vcd formatına getirdim ama elimde cd azaldı bugünde çok kişiye göndermem gerektiği için bu şekilde idare edin sadece pc den izlenebiliyor. Umarım sorunsuz elinize ulaşır
sevgiler

Arkadaşlar bugün isteyen herkese secretı mng kargo ile gönderdim yarın ellerinizde olur tabi çalışanlar iş adreslerini verip yoklarsa p.tesi artık
iyi seyirler

cok tesekkur ederim burcu hismiley

burcu ikimizde izmirdeyiz ama benim boynum bükük kaldı. 4897 o gün moralin bozuktu. bişey demedim artık.

daha önce çok denedim ama rapidden idirememiştim. neyse dün akşam oturdum bilgisayarın başına. biraz karıştırdım nasıl yapabilirim diye, birazda forumda yazanları uyguladım dört partını indirdim. 1 part kaldı. sonra kendime aferin dedim. indirmeyi başardım. çalıştırmayıda başarırım işallah. çalıştıramazsam bi iyilik yaparsın artık. thumbsanim

Ya berkeberk keşke söyleseydin bunu konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum ama olmazsa p.tesi günü istediğin yere gtetireyim konak tarafındaydın hatta sanırım bana yakınsın görüşelim

merhaba

ben bu siteye yeni üye oldum secret kitabını okudum ama filmi seyredemedim yardımcı olursanız memnun olurum sevgiyle kalın..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri