telkinmp3.com

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Telkinlerin daha rahat yüklenmesi için yeni açılan sitemiz
http://www.telkinmp3.com hazırlık aşamasında.
Şu an sadece ücretsiz sitede ki telkinler var.
Yakında yeni versiyonlar eklenecek.
Siteden önce dinleyip ardindan indirme yapabiliyorsunuz.

slm;
1)ingilizce yapılmış telkinleri dinlesim bi etkisi olur mu?
2)telkinleri illede kulaklıklamı dinlemek lazım,tek ve ya çift kulaklıkla dinlemek fark ediyor mu), bilgisayrdan kulaklıksız dinlenilse bi fayda olur mu?

Telkinleri mecbur olmadikça kulaklik ile dinlemeyi önermiyoruz.
İngilizce telkinleri geçmişte dinlemiş ve fayda görememistim.Belki de o telkinlerden etki görebilseydim bu site ortaya çıkmayacaktı.
Eğer etkilenme oranınız yüksekse yani direncleriniz azsa ingilizce telkinlerden de fayda görebilirsiniz.

Telkinleri mecbur olmadikça kulaklik ile dinlemeyi önermiyoruz.
İngilizce telkinleri geçmişte dinlemiş ve fayda görememistim.Belki de o telkinlerden etki görebilseydim bu site ortaya çıkmayacaktı.
Eğer etkilenme oranınız yüksekse yani direncleriniz azsa ingilizce telkinlerden de fayda görebilirsiniz.
o zaman ingilizce telknini almayı unutayım en iyisi :(

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri