Telkinlerle ilgili bir soru

a-socialperson

New member
0
HD RANK
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
12
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Telkinleri dinleme süresi 10-12 saat bildiğim kadarıyla. Peki diyelim günde 15 telkin dinlesek bu orantıda dinleme süresini de arttırmamız gerekir mi yoksa yine 10-12 saat arası bir dinleme süresi yeter mi? krz56
 
Aslında ideal olan günde 8 saat dinlemektir...Telkin adeti 20 ye kadar çıkarsa bir gün 10 telkin diğer gün 10 telkin de dinleyebilirsiniz.
 
peki bir gün 10 telkin diğer gün 10 telkin dinlersek telkinlerin etkileri azalmaz mı?
 
Telkin etkileri azalmaz.Ayni gün 20 telkinde dinlenebilir.Ancak benzer telkinleri gruplamak daha iyi olur.
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst