Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ve son kez bir daha soruyorum...dediğiniz gibi ilk önce ego.-suçluluk duyg. ve sosyal fobi dinliyordum.yaklaşık 2-3 hafta bu üçünü dinledim daha sonra sosyal fobiyi şimdilik çıkardım.ego.-suçluluk duyg dinlemeye devam ediyorum.telkinleri dinlemeye başladıktan sonra geçici sinirlilik oldu.baş ağrısı,mide bulantısı olmadı fakat.bir korku yerleşti..ölüm korkusu..ha öldüm ..ha ölüyorum...yaşamım alt üst oldu...onun için soruyorum bu da normal mi,daha önce böyle olan var mı..dinlemeyi bırakayım mı devam mı edeyim...dedim ya son kez soruyorum..yine cevap gelmezse ...ben yapacağımı biliyorum...

merhabalar.bu siteyi öylesi garip, tesadüfen ve en çok ihtiyacım olduğu bir anda buldum ki, gerçekliğine hala şüphe ediyorum. acaba beynimin bana yine bir oyunumu diye düşünüyorum. sizce burda yazanlar gerçek mi? etkiliyor mu? okadar kötü bir durumdayım ki, bu durumdan kurtulabilmek için her yolu denemeye hazırım.kendime acımaktan uyku uyuyamaz hale geldim,artık ötesini siz düşünün. özgüvene, sosyalliğe, kendimi geliştimeye ne kadar aç olduğumu anlatamam. şimdi bi saattir filan kendine güveni dinliyorum,pek birşey hissettiğimi söyleyemem. ayrıca da telkin filan duymuyorum sadece müzik var.bir de bunların etkili olması için nasıl kaç saattlik, hangi sırayla dinlemem gerekiyor?? BİRİLERİNİN YARDIMINA ÇOK İHTİYACIM VAR.

merhabalar.bu siteyi öylesi garip, tesadüfen ve en çok ihtiyacım olduğu bir anda buldum ki, gerçekliğine hala şüphe ediyorum. acaba beynimin bana yine bir oyunumu diye düşünüyorum. sizce burda yazanlar gerçek mi? etkiliyor mu? okadar kötü bir durumdayım ki, bu durumdan kurtulabilmek için her yolu denemeye hazırım.kendime acımaktan uyku uyuyamaz hale geldim,artık ötesini siz düşünün. özgüvene, sosyalliğe, kendimi geliştimeye ne kadar aç olduğumu anlatamam. şimdi bi saattir filan kendine güveni dinliyorum,pek birşey hissettiğimi söyleyemem. ayrıca da telkin filan duymuyorum sadece müzik var.bir de bunların etkili olması için nasıl kaç saattlik, hangi sırayla dinlemem gerekiyor?? BİRİLERİNİN YARDIMINA ÇOK İHTİYACIM VAR.

Merhabalar kumralada2207,actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..

Sitemize çok ihtiyacınız olduğunuzu düşündüğünüz bir zamanda rastlamanız tesadüf değil..
Yeni üye olduğunuz için size gelen hoşgeldin mesajı içerisinde ilk etapta dinlenmesi gereken telkinler olmalı..Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinleri ile başlıyoruz..Telkinleri, dinlediğiniz müziğin ardında gizli olduğu için duymanız zor..Gerekmiyor da zaten..
Öncelikle anasayfada rehber bölümünü dikkatlice incelemenizi öneriyorum..Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları,sonuç alan üyelerin yüzlerce yorumlarıyla detaylı olarak verilmiştir..

Keyifli dinlemeler..

sevgili yeni hayat ilgine çok teşekkür ederim. bir kişinin bile benimle ilgilenmiş olması bana nasıl bir mutluluk verdiğini anlatamam.

meraba.
ben arkadaşlarım arsında konuşma sıkıntısı çekiyorum herkes gibi bnde çok konuşmak istiyorum.arkadaşlarım hilal yine sessiz diyip duruyolar ve ben bundan çok sıkıldım.ilk önce hangisini dinlemeliyim.

merhaba.telkinlere başlayalı 2 hafta oluyor.henüz etkisini hissetmedim.yeni telkinleri eklemenin zamanı gelidi.sosyal fobim ve depresyon var.topluluk karşısında konuşma,sosyallik artırıcı,sosyal fobi,kendine güven,depresyon dünde kaldı,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini eklemek istiyorum.hepsini ekleyeyim mi yoksa şimdilik sadece bir kaçını mı ekleyeyim.suçluluğu artık çıkarmalımıyım mı.ayrıca ben geceleri uyuyamıyorum.gündüzleride çok geç uyanıyorum.bunun içinde bir telkin var mı.son olarak telkin sayısı arttıkça dinleme süreside artmalı mı.iyi günler....

merhaba.telkinlere başlayalı 2 hafta oluyor.henüz etkisini hissetmedim.yeni telkinleri eklemenin zamanı gelidi.sosyal fobim ve depresyon var.topluluk karşısında konuşma,sosyallik artırıcı,sosyal fobi,kendine güven,depresyon dünde kaldı,başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini eklemek istiyorum.hepsini ekleyeyim mi yoksa şimdilik sadece bir kaçını mı ekleyeyim.suçluluğu artık çıkarmalımıyım mı.ayrıca ben geceleri uyuyamıyorum.gündüzleride çok geç uyanıyorum.bunun içinde bir telkin var mı.son olarak telkin sayısı arttıkça dinleme süreside artmalı mı.iyi günler....

Hepsini birden eklemeyin listenize. Ego ve suçluluk telkinleri şimdilik sabit dursun. Önceliğinizi belirleyerek şimdilik en fazla 2 telkin eklemenizi öneririm. Erken uyanma ve zinde uyanma telkinleri de ücretsiz telkinlerdendir. Temin ederek dinleyebilirsiniz. Kısa ve çabuk etki eden nitelikte olduğu için listenizde ekstra bulundurabilirsiniz.

Telkin sayısının artışıyla dinleme süresi de artmamaktadır. Günlük en fazla 8-10 saat dinlenilmesi önerilmektedir. Burada listenizde bulundurduğunuz telkin sayısının önemi yoktur.

Sevgiler.

Anladığım kadarıyla telkinlerin etkisini kalıcı şekilde göstermesi bir iki yılı buluyor.Eski deneyimlerle ve düşüncelerle dolu olan bilinçaltına yeni düşünceler inançlar bilinçaltı telkinler yoluyla akmaya başlıyor ve diğer kişisel gelişim yöntemleriyle bu destekleniyor.Zamanla negatif düşüncelerle ve deneyimlerle dolu olan bilinçaltı taşa taşa bu yeni pozitif düşüncelerle ve hislerle dolmaya başlıyor.Bu taşma sürecide dalgalanma ve bilinçaltının bu telkinlere gösterdiğ tepkii olarak nitelendiriliyor.Belli bir süre sonra telkinler yoluyla bilinçaltına işlemiş olan ve imgelemeler vs kişisel gelişim yöntemleriyle desteklenmiş olan yeni inançlarımız ve yargılarımızı deneyimlemeye başlıyoruz hayatımız değişiyor herşey bir döngü halini alıyor.Herşey bir süreç kendimize zaman tanımalıyız bilinçaltımızın derinliklerine ektiğimiz inanç tohumlarımızın şiddetli yağmurların arkasından açan güneşle meyvelerini verişini izlemeliyiz.Bu esnada hiç birşey yapmamıza gerek yok beklentiler içine girmemeliyiz.Bilinçaltımız işini ve ne yapması gerektiğini çok iyi bilir.Tek yapmamız gereken anı yaşamak.

Merhaba ben 1 ay önce ego ve suçluluk duygusu ile başladım 1 hafta sonra kilo verme(güven) ekledim. Her gece uyurken dinliyorum dolayısıyla eşimde dinlemiş oluyor. Ben 2 gündür miğde bulantısı ve baş ağrısı yaşıyorum. Sanırım etkiler başladı.. Hiç bişey yemek istemiyorum. Normalde çok iştahlıyımdır. Kendime ben bile inanmıyorum.. Bundan 3 yıl önce reductil diye ağır bi ilaç kullanmıştım (kilo vermek için) ondan sonrada bi sürü şey kullandım ama hiç biri bu kadar etkili olmamıştı.. Harika Yani siteyi kuran atakan bey ve başka her kim varsa elinize dilinize sağlık. İnşallah fiziksel etkileride görmeye başlarım o zamanda yazacağım şuanda 63 kiloyum sizinle burada paylaşacağım kilo verince :) İlk hedefim kilo vermek olduğu için bununla başladım.. Sonra değişiklik ve ekleme yapacağım.. Bu arada ben kilo verme, ego ve suçluluk 3 ü bi arada dinlemeye devam ediyorum. Bunlardan çıkarmam gereken var mı ?

merhabalar.telkinleri dinleyeli 3 hafta oldu.listemde ego ,suçluluk,kendine güven,zinde uyanma ve topluluk önünde kenuşma olmak üzere 5 telkin var.henüz etkisini görmedim.ama artık başkalarının düşüncelerini önemsememe,sosyallik arttırıcı ve sosyal fobi teljkinlerinide eklemek istiyorum.doğrumu olur.

5 telkin çok bile 3 hafta için. Bir süre daha böyle dinlemeye devam edin. Etki görmek için acele etmeyin. Bu kadar fazla telkin ekleyip bir anda etki görmeniz zor zaten. Etki görme süreniz her bir telkin için bölünmüş oluyor sonuçta. Tekrar sayısı azalıyor çünkü. O nedenle sindire sindire dinlerseniz telkinleri daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Bir ay bile dinlemeden listenizde 8 telkin olmasını aşırı buluyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

Bence telkinlerin etki edip etmediğini anlamak için beklememek gerekir.Genel belirtileri rehber bölümünde yazıyor susama, geçici baş ağrısı, halsizlik hissi vs vs bu tarz olumsuz gibi gözüken yan etkiler olabilir ama bunların sebebi bilinçaltındaki olumsuz inançların yerinin olumlulara bırakırken gösterdiği dirençtir.Telkinlerin bilinçaltınızda oluşturduğu inançların yaşamınıza yansımasına gelince bu bilinçaltınızın durumuna göre değişebilir bence.Bu süreç bir kaç ayda olabilir bir iki senede.Günün birinde beklemeyi bıraktığınızı ve anı yaşadığınızı, herşeyin yoluna gittiğini birden farkederseniz bilinki telkinler etki etmiştir.

merhabalar sayın zerytha ben telkinlerin henüz etkisini görmediğimi söylemiştim. .Sizde ego ve suçluluğu sabitle demiştiniz.şu anda mp3 çalarımda 6 tane telkin var.biraz fazla gibi o yüzden suçluluğu listeden çıkarmak istiyorum.diğer telkinlere daha çok ihtiyacım var çünkü.siz suçluluğu sabitle dediğiniz için tereddütte kaldım.suçlluk telkinini listeden çıkarmalımıyım yoksa 6 telkinli olarak dinlemeye devam etmelimiyim.Bu arada telkinlerin etkisini henüz görmedim.

merhaba.benim bikaç sorum var.cevaplarsanız çok sevinirim.
ben mayıs ortası gibi dinlemeye başladım telkin müziklerini ve iki ay süreyle dinledim.dinlemeden önce okudum tabi nasıl ne kadar ve hangi sıralamayla dinlemem gerektiğini.bu sürede bir kaç telkin ekledim listeme.bir süre sonra farkettim ki rutine binmeye başladı.baştaki gibi etkilerini farkedemediğimden dahası en başa döndüğümü düşündüğümden bıraktım dinlemeyi.kafama takılan şu ki:yaklaşık 5 telkin dinliordum ve 8 saat gibi bir süre dinleyebiliyordum.acaba yetersizmidir?..bir diğer merak ettiğim şey ise dinlemeye başladıktan sonra bilinç altına yerleşen düşünceler yada silinen negatif düşünceleri desteklemek amaçlı uygulamam gereken başka metodlar mı olmalı.ne kadar süre bu telkiler dinlenemeli.ne zmn bırakılabilinir.ya da ara verip sürekli olarak dinlenmeli midir?..
tüm yardımlarınız ve güzel enerjiniz için hepinize çok teşekkürler 956k

etki süreleri kişiden kişiye değiştiği söyleniyor. buna ek olarak olumlama, nefes çalışması, eft tarzı yapabilirsin ek olarak

etki süreleri kişiden kişiye değiştiği söyleniyor. buna ek olarak olumlama, nefes çalışması, eft tarzı yapabilirsin ek olarak

çok teşekkürler yalnız bu çalışmalarla ilgili nerden detaylı bilgi sahibi olabilirim bir de eft yi anlayamadım.

merhaba
ben mesela çekirdek inanç telkinlerimi dinliyorum.özlem hanım 10 gün dinle 3 gün ar ver demişti. o şekilde uyguluyorum.telkinin yanında olumlama,7-11 nefes egzersizi,eft,yürüyüş gibi birçok yöntemi uygulayabilirsin.iyi çalışmalar...

ben geçen senenin basında sucluluk ve ego telkini dinlemiştim ama üzerinden epey zaman geçti. baska bi konuda bahsetmiştim kedim öldü öleli ( 2 ay oldu) yemek yiyorum. aslında normal yiyorum ama zayıflamak isteyen birine göre fazla. ve hastalık derecesinde takıntılarım var diyebilirim . normalde bütün gün bişey yemeyip spor yaparak 1 ayda 9 kilo vermiştim. o sırada kedim öldü ve yemeye basladım. geri kilo almadım ama vermem durdu dolayısıyla.
ben de kilo verme telkini dinleyeyim dedim ama pek bir faydasını gördügüm söylenemez. ilk 2 gün basım agrıdı ama pek bir fark yok.acaba basta sucluluk telkınını dinledigimden mi böyle oldu? cünkü ölüm vs gibi olaylar insanda sucluluk yaratıyor. acaba yemek yememin sebebi sucluluk mu?
cünkü normalde sürekli yeşillikle beslenen bir insanım yemeklerle bir derdim yok. ve kilo verme telkinini dinleyeli 4 kg falan aldım ama ölçülerimde bir degisiklik yok bu kısmı hiç anlamadım. ama bugun de düne göre 1.5 kilo eksik cıktım. acaba telkin yüzünden mi?
fazla soru sordum farkındayım ama gerçekten kötü hissediyorum bana yardım ederseniz sevinirim

bir telkini örnegin kendine güveni kaç saat dinlemek gerekir etkisi kalıcımıdır ne kadar sürer dinleyecegim toplam süreyi ne kadar bir zamana yaymalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri