Telkinleri Teker Teker Dinlemeyiniz

anladım teşekkür ederim. o zaman başlayım bir an önce

telkinleri teker teker dinlememeli miyiz ben gece uyurken müsait olabiliyorum ve bir tanesi günde 8 saati gece verebiliyorum ama bu şartlarda nasıl 2 tane dinleyebilirim ki . .bi de mide bulantısı ve baş dönmesi yaparmı ?sad456

2 telkin için 8 saat yeterlidir. Her telkin için ayrı ayrı 8 saat dinlenmesini söylemiyoruz zaten. 8-10 saatin üzerinde dinlenmesinin önerilmeme nedeni bu süre zarfında bilinçaltınızın almış olduğu telkinleri işlemesi için zaman tanımak gerektiği içindir.

Sevgilerimle. actionsmile

Benim biraz kafam karıştıdusun21 ay kadar ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinledim,etkisini gördüm.Daha sonra bunlar sabit kaldı ve topluluk karşısında konuşma,başkalarının düşüncelerini önemsememe,kendine güven,sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim 2şer adet olmak üzere.Yaklaşık 10 gündür de geceleri uyurken bu şekilde dinlemeye başladım.Bazı yerlerde tek tek eklememiz gerektiğini okudum da acaba ben yanlış mı yapıyorum,aynen devam edeyim mi?Bilgi verir misiniz?

Benim biraz kafam karıştıdusun21 ay kadar ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinledim,etkisini gördüm.Daha sonra bunlar sabit kaldı ve topluluk karşısında konuşma,başkalarının düşüncelerini önemsememe,kendine güven,sosyallik arttırıcı telkinlerini ekledim 2şer adet olmak üzere.Yaklaşık 10 gündür de geceleri uyurken bu şekilde dinlemeye başladım.Bazı yerlerde tek tek eklememiz gerektiğini okudum da acaba ben yanlış mı yapıyorum,aynen devam edeyim mi?Bilgi verir misiniz?

Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Bunların teker teker dinlenilmesi önerilmiyor. Önerilen sürelerde dinlemişsiniz zaten. Sonrasında listenizi nasıl şekillendireceğiniz size kalmış. Dilerseniz sabit tutup dilerseniz ara ara dinleyebilirsiniz. Hangi telkini dinlemek isterseniz onu ekleyebilirsiniz.

Ve eğer doğruysa kilo verme telkinini de ekleyebilir miyim?Çok mu fazla gelir?

Hepsini çifter çifter eklemenize gerek yok. Nasıl olsa dinledikçe başa dönecektir. Aynı kapıya çıkar bu da. Kilo verme telkinini de ekleyebilirsiniz elbette.

Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Bunların teker teker dinlenilmesi önerilmiyor. Önerilen sürelerde dinlemişsiniz zaten. Sonrasında listenizi nasıl şekillendireceğiniz size kalmış. Dilerseniz sabit tutup dilerseniz ara ara dinleyebilirsiniz. Hangi telkini dinlemek isterseniz onu ekleyebilirsiniz.

Tamam o zaman ben aynen devam edeyim,doğru yoldaymışım:)Teşekkür ederim sevgili Zerynthia.

selam forumdaki yazıları okudumda ben sosyalfobi hastasıyım bana ne önereblirsnz yani ben neyle başlamalıyım ve indirdiğim şeyleri ne kadar süreyle dinlmeliym:)

ŞUNA KESSİN BİR CEVAP ALABİLİR MİYİM?
BEN BİR GÜNDE 3-4 TELKİNİ BİRDEN DİNLEYEBİLİR MİYİM (3 saat ego, 3 saat sosyallik, 3saat topluluk önünde konuşmak, 3 saat erken uyanma gibi). Yani bir günde birden çok telkin dinlenebilir mi?

2 haftalık suçluluk+ ego yu dinledikten sonra başka telkinleri de listenize ekleyebilirsiniz. Benim günde 4-5 telkin dinlediğim oluyor. 3 saat ego, 3 saat sosyallik, 3saat topluluk önünde konuşmak, 3 saat erken uyanma dinlenebilir. Yalnız tavsiyem liste yapın ve toplam sürede dinleyin. Yani sırf üç saat tek bir telkin dinlemeyin. Sırayla ego, topluluk karşısında konuşma, erken uyanma, sosyallik arttırıcı listeniz dinleme süresi boyunca sürekli devam etsin.

Yani şöyle yapabilirmiyim;
dinleyeceğim telkinleri bir Playlist oluşturup, dinleyeceğim telkinleri sıraya koysan, bunlar tekrar başa dönerek(Repeat Playlist) devam etse olur mu?

Forumu tanımadan önce kısmen telkin bilgilerine sahiptim ve buradada biraz araştırma yaptım çokta işime yaradı açıkçası.

Bir soru sormak istiyorum ;
Kendime buradan cd yapsam ve sırasıyla Suçluluk + Ego + Mutluluk bu üç telkini asgari 2 hafta ard arda dinlesem (günde yaklaşık 8 saat)
Acaba yanlış yapmış olurmuyum ?
Ben uyurken o sabaha kadar çalacak ve üç telkinide dinlemiş olacağım.

Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim, saygılar...

ben kısa bir süredir telkin müziklerini dinlemeye başladım. şu an 3. gündeyim. listemde sadece ego ve suçluluk var. 7. günden sonra listeme ertelemeyi bırak telkinini ekleyebilirmiyim? bir de ekleyebilirsem liste düzenimi ego (1 tane), suçluluk(1 tane), ertelemeyi bırak(2 veya 3 tane, ya da daha fazla) yapabilirmiyim ? dusun2

daha önceden telkinleri uzun süre dinledim ve baya ara verdim.
şimdi sınava hazırlnıyorum. sadece sınav heyecanı ve mutluluk dinlemeyi düşünüyorum olur mu?

Merhabalar, ben de yeni üyeyim. Bir sorum olacaktı: Ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini, tüm telkinlerin bir arada linklerinin verildiği sayfadan -- doğa, yeni doğa ve new age versiyonlarını indirdim. Site içerisinde verilen talimatlara uyarak günde 8-10 saat olmak üzere 2 hafta kadar dinleyeceğim. Playlistime her ikisinin de 3 er versiyonu olmak üzere 6 şarkıyı da ekleyerek dinleyebilirim değil mi ? 1 ego doğa 2 suçluluk doğa 3 ego new age 4 suçluluk new age... gibi. Emin olmak için soruyorum. Teşekkürler.

Merhabalar, site içerisinde gezerken bir soru daha oluştu kafamda. Şimdi indirdiğim yeni doğa versiyonlarının içerikleri daha az olumsuz cümle içerme bakımından diğerlerinden farklı olmuş oluyor. O halde tek playlistte hepsini dinlemem uygun olmaz herhalde ? Teşekkürler..

sorularıma cevaplar buldum teşekkür ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri