Telkinleri Programsız Birleştirmek

smoth17

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar istediğiniz sıra ve sayıda telkini birleştirip tek mp3 dosyası haline getirebilirsiniz. Oldukça kolay herkes yapabilir.

Yapmanız gerekenler;

1. Öncelikle birleştirmek istediğiniz telkinleri C: sürücüsüne kopyalayın ve bunları 1 2 3 şeklinde adlandırın. Senaryo şu olsun 3 parça telkin dosyamız var ve birleştirip tek parça haline getireceğiz. Telkin dosya adlarını 1 2 3 yaptık.

2. 2. Dosya birleştiricisini yükleyin. İndirilen dosyayı numaralandırılmış mp3 lerin bulunduğu yere kopyalayın ve çalıştırın. Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Dosya_Birlestirici.bat

Kısa bir süre beklemenin ardından birleştirme yapılacaktır. C sürücüsüne gidelim. Toplam adında yeni bir dosya oluşmuş. Ses kaybı olmadan birleştiğini göreceksiniz.

deneyelim :)

benim bilgisayar windows 7 olduğundan olmamıs olabilir ben yapamadım :S .. yerel disk c kendini koruyor herhalde erişim engellendi diyor ..

benim bilgisayar windows 7 olduğundan olmamıs olabilir ben yapamadım :S .. yerel disk c kendini koruyor herhalde erişim engellendi diyor ..

Windows, komut isteminin dosyalara erişmesini engellemiş olabilir. Komut istemine erişmek için diğer yol;

Bilgisayarı yeniden başlatın windows açılmadan kısa aralıklarla F8' e basın. Gelen ekranda 'Komut İstemiyle Güvenli Mod'a gelip entera basın. Bir süre sonra komut istemi açılacaktır. Aynı şekilde komutları yazıp enterlayın.

cd..
cd..
copy/b 1.mp3+2.mp3+3.mp3 toplam.mp3

Ekrandan çıkmak için exit yazıp enter'a basın. Daha sonra Ctrl+Alt+Del aynı anda basıp gelen ekrandan bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.

maalesef ben başaramdım.Çok karışık geldi bana. ben format factory den birleştirdim ancak telkinler bozuldu mu diye şüphe kalıyor.

hangi programı yüklüyoruz onu da yazsaydın yaa

Teşekkürler moderatörüm artık komut yazmadan görev dosyasını çalıştırarak kolayca telkinleri birleştirebilicez.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri