telkinlere tetha veya delta dalgası eklemek

cum_hur1

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar...
4 aydır hayatımdeğsti üyesiyim ve farklı konularda araştırmalar yapıyorum
bir konuda bilgi almak istiyorum natura sound thrapy isimli programla telkilerin arkasına 2hz-3hz
dalgaları koyup dinlemeye başladım öncelikle Atakan beyden ve site admin lerinden bu konuyla ilgili bilgi almak istiyorum bi faydası olurmu yada zararı olabilirmi şimdiden teşekkürler..

Bu tür dalgaları 2000 yılında denemiştim.Çok önermiyorum.
Özellikle bu tür dalgalar üreten programlardan brain wave vardı.
Bu dalgalar normalde laborutuvar ortamında test edilirlerken artık evlerde bilinçsizce kullanılmakta.

sanırım yüksek frekanslar tehlike oluşturmak ta düşük frekansların rahatlatıcı etkisini gordum düşük frekanslar meditatif hale girişi kolaylaştırdıgından telkinlerin daha verimli olacagını düşünüyorum ...
düşük frekansların bi zararı olacagını sanmıyorum sizce olabilirmi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri