Telkinler Sindirim Sisteminizi Etkiledi mi Anketi

Telkinler Sindirim Sisteminizi Etikledi mi?

• Kullanılan toplam oy
    124
Ben de telkinleri düzenli bir şekilde dinlemeye başladığımda daha çabuk acıkmaya başlıyorum ve daha çok yemek yiyorum...
Fakat bir sorunum var düzenli bir şekilde 7-8 gün dinledikten sonra kilo vermeye başladım ve bıraktım aradan 1 ay geçti tekrar ego ve suçlulukla başladım yine aynı durum oldu 8 aydır kaç kere baştan denedim ama daha çok yememe rağmen kilo veriyorumsadanim
Zaten ideal kilomdan 7-8 kilo eksiğim kilo vermem de beni korkutuyor o yüzden bırakmak zorunda kalıyorum ama bırakmak istemiyorum çok faydasını görüyorum kendimde birçok değişim farkediyorum ve mutlu hissediyorum...
Ama kilo konusunda tedirginim yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor dinlemeye devam etmelimiyim???
Cevabınızı bekliyorum lütfen!!

Hayatt yazın çok ilgimi çekti... Hangi telkinleri ve ne şekilde dinleyince kilo vermeye başladığını sorabilir miyim?O0

Merhabalar scouter,

Suçluluk duygusu telkininin metabolizmayı hareketlendiren bir etkisi var..Ego güçlendirici telkini ile birlikte ilk etapta dinlemenizi tavsiye ediyoruz..Fakat ameliyat olduğunuzu ifade etmişsiniz,yine de doktor kontrolünden geçmenizi öneririm..

Merhabalar scouter,

Suçluluk duygusu telkininin metabolizmayı hareketlendiren bir etkisi var..Ego güçlendirici telkini ile birlikte ilk etapta dinlemenizi tavsiye ediyoruz..Fakat ameliyat olduğunuzu ifade etmişsiniz,yine de doktor kontrolünden geçmenizi öneririm..

Çok Teşekkür ederim... Doktor kontrolüne devam ediyorum. Ancak suçluluk duygusu CD'sinin metabolizmayı hareketlendirmesi konusunda çok haklı olabilirsin... Çünkü çok önce okuduğum "Düşünce Gücüyle Tedavi" isimli kitapta bağırsak problemleri ve kabızlığın asıl nedenlerinin geçmişteki yaşadıklarından ve düşüncelerinden kurtulamamak, içinde saklamak olduğunu okumuşum...Malum içinde saklamaya o kadar şartlanıyorsun ki yediklerin de vücudun tarafından saklanmak isteniyor ve dışarı atamıyorsun...O0

evet bilimsel olarak sindirim sistemi strese bağlı..
ve telkinler psilolojik olarak çok rahatlatıyor.. özgüven sağlıyor..

İlk dinlediğim günlerde yani pazartesi başladığımda iyiydi.bugün öyle değildi.ben ilk gün suçluluk,ego ve kiloyu birlikte dinleiş daha sonra suçluluk ve egoya indirmiştim.Bundan dolayı olabilir mi? ama şuda vari şişkinliğim biraz azaldı.Bu bile benimiçin iyi şimdilik.pazartesi kilo vermeyi eklemeyi düşünüyorum.doğru mu acaba?

Hayatt yazın çok ilgimi çekti... Hangi telkinleri ve ne şekilde dinleyince kilo vermeye başladığını sorabilir miyim?O0

sadece suçluluk ve egoyu dinliyodum 10 gün sonra başka birşey eklemeye gelmeden kilo vermeye başladığımı farkediyordumsadanim Hangisinden bilmiyorum ama dinleyince çok acıkıyordum ama normalinden fazla yememe rağmen kilo veriyordum.. Yani sadece suçluluk ve egoyu arka arkaya dinleyerek...rt67

sadece suçluluk ve egoyu dinliyodum 10 gün sonra başka birşey eklemeye gelmeden kilo vermeye başladığımı farkediyordumsadanim Hangisinden bilmiyorum ama dinleyince çok acıkıyordum ama normalinden fazla yememe rağmen kilo veriyordum.. Yani sadece suçluluk ve egoyu arka arkaya dinleyerek...rt67

Kilo vermek istemiyor musunuz? Beni önce antidepresandan kurtarsın da sonra teferruatlarlarla uğraşırım :) Benim de kilo vermemem gerekiyor tam ideal kilomdayım zayıflarsam hoş olmazy789

selam :)
benim kötü ama, kahvaltı alışkanlığım uzun senelerdir yoktur.ilk defa çok aşırı acıktığımı hissettim. ki uzun zamandır aç kalmışsınızdır mide bulantısı yaşarsınızya öyle bir his
işyerinde öğle yemeğine kadar zor durdum diyebilirim. açlıktan değil ama o mide bulantısı kötüydü :( Sebebinin yaklaşık bir aydır erken kalkıp işe gidiyor olmayışıma bağladım ama
Heralde ilk gün zorlandığımı düşündüm.
Bu olay dün oldu ve bugün özellikle sabah bişeyler yedim :) açlık hissi gelmeye başlamıştı
Telkinlerin bir etkisi diye düşünüyorum...
Zaten sindirim sistemim hızlı çalıştığını düşünüyordum ,şimdi öğünlerde fazlada yemeye başladım
Eyvah eyvah :D

İrritabl barsak sendromu(spastik kolon) tedavisinde telkin kullanılabilir mi ? yani yararı olur mu ?

İrritabl barsak sendromu(spastik kolon) tedavisinde telkin kullanılabilir mi ? yani yararı olur mu ?

merhaba ..sorununuzun neden kaynaklandığını bilmek lazım net bir cevap vermek için ..hy789hastalıkların zihinsel nedenleri vardır..sizin bu sağlık probleminizin sizin hangi inancınız yüzünden olduğu bilirseniz işiniz daha kolay olacaktır..ama başlangıç telkinleri olan ego suçluluk ve kendine güven telkinini dinlerseniz toplumda genel sorun olan yargılarınızdan kurtulabilir bu da sizin sağlık probleminizi çözmenizde yardımcı olabilir..sevgiler..t678

merhaba ..sorununuzun neden kaynaklandığını bilmek lazım net bir cevap vermek için ..hy789hastalıkların zihinsel nedenleri vardır..sizin bu sağlık probleminizin sizin hangi inancınız yüzünden olduğu bilirseniz işiniz daha kolay olacaktır..ama başlangıç telkinleri olan ego suçluluk ve kendine güven telkinini dinlerseniz toplumda genel sorun olan yargılarınızdan kurtulabilir bu da sizin sağlık probleminizi çözmenizde yardımcı olabilir..sevgiler..t678

Spastik Kolon'un hiç bir fiziksel nedeni yok. Tedaviside tıbbi olarak yok.. Stress nedeniyle oluyor.. Stres bir nevi boşaltım yoluyla çıkıyor :) ama tam bir işkence bir gün ishal oluyor ertesi gün kabız olabiliyorsunuz..

Spastik kolon ile igili olarak çeşitli telkin metinleri vardır.Bunlar telkin olarak hazirlanmaktadır.
Ücretsiz çalışmaları dinleyerek de fayda sağlayabilirsiniz.

Merhabalar herkese:)
Bende de değişik bişeyler oluyo sanki..En önemli belirti inanılmaz derecede bişeyler yeme isteği.
Nasıl tarif etsem bilmiyorum ama sürekli bişeyler atıştırıyorum.Çekmecem bisküvi ve gofretlerde doldurdum.İnanılmaz yiyorum..Normal mi??Geçici mi??

Bir şey sormak istiyorum; ben bu telkinleri yaklaşık olarak 2 haftadır gündüzleri işyerinde dinleyebiliyorum.Çünkü akşamları fırsatım ve imkanım yok. Ayrıca pazar günleri hiç dinleyemiyorum.Bunun bi sakıncası var mı onu öğrenmek istiyorum.

Bir diğer sorun ise 2 haftadır dinlememe rağmen 3 gündürt boğazımda inanılmaz bir ağrı var.Gündüzleri o kadar değil ama akşamları yutkunamıyorum bile. Bu telkinlerin bi etkisi olabilir mi?Öyleyse sebep ne olabilir??

İlgi alakanız için şimdiden teşekkürler..İyi ki varsınız:)))

Telkinler, ilk zamanlarda başta hafif bir sersemleme hissi oluşturuyor.
Hani kafam şişti derler ya, ilk 5 gün kafamın sanki şiştiğini hissettim. Zaman zaman kafanın içinde bir uyuşukluk, hafif uyku durumu oluşturuyor.
Fakat tüm bu yazdığım belirtilerin hepsi geçici...

Merhabalar herkese:)
Bende de değişik bişeyler oluyo sanki..En önemli belirti inanılmaz derecede bişeyler yeme isteği.
Nasıl tarif etsem bilmiyorum ama sürekli bişeyler atıştırıyorum.Çekmecem bisküvi ve gofretlerde doldurdum.İnanılmaz yiyorum..Normal mi??Geçici mi??

Bir şey sormak istiyorum; ben bu telkinleri yaklaşık olarak 2 haftadır gündüzleri işyerinde dinleyebiliyorum.Çünkü akşamları fırsatım ve imkanım yok. Ayrıca pazar günleri hiç dinleyemiyorum.Bunun bi sakıncası var mı onu öğrenmek istiyorum.

Bir diğer sorun ise 2 haftadır dinlememe rağmen 3 gündürt boğazımda inanılmaz bir ağrı var.Gündüzleri o kadar değil ama akşamları yutkunamıyorum bile. Bu telkinlerin bi etkisi olabilir mi?Öyleyse sebep ne olabilir??

İlgi alakanız için şimdiden teşekkürler..İyi ki varsınız:)))

Merhaba;
Hala cevap yazmadınız bana.Çok merak ediyorum??ağla2

konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama bişey sormak istiyorum aşırı sesten etkilenme varsa bundada etiki oluyormu bu yöntemler. bende suçluluk telkinini dinliyorum sanki bağırsaklarım hareketlendi gibi ay ben zayıflarımda bu gidişle :))))

bende tam tersi etki gösterdi dünden beri dinliyorum ve karnım o kadar çok şiştiki anlatamam....

Demek ki suçluluk duygularının sindirim sistemini bloklamış. Bizim ailede olan bir problem ve psikoloji ile direk bağlantısı var.Buna dair çok sayıda geri bildirim var.Farklı telkinlerde de bu etki görülebiliyor.Spor yapmak da mesela sindirim sistemini çalıştırır.

Inanilmaz bir sindirim bozuklugu duzelmesi yasadim, neredeyse kendimi bildim bileli kabizlik cekerim, denemedigim sey kalmadi yillardir, surekli her sabah physillium icmek zorundayim ki o bile fayda etmiyor bazen, bu son iki haftadir kabizligim duzelmeye basladi, ben bu mucizeye ne neden oldu diye dusunurken ve bu gun bu sayfayi okuyunca sok oldum telkinlerin boyle iyi sonuclar veriyor olmasi gercekten harikulade, super ;))) telkinleri duzenli olarak hergun en az 4-5 saat dinlemeye basladiktan sonra bu harika gelismeyi yasadim darisi basiniza :)))))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri