Telkinler neden işe yaramıyor?

Mutluluk__

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
19 gündür Güven+Topluluk Önünde Konuşma+Ego, Dışa dönüklük+ Sosyallik arttırıcı dinliyorum ama en ufak etki bile olmadı. Bunun nedeni nedir? Etkileri ne zaman ortaya çıkacak? ağla2

Daha erken kardes 10 yillik egri agac 1 ayda dogrulur mu :)

Bilinçaltına etki süresi 21 günden önce ortaya çıkmaz zaten. Kişiye göre de bu süre oynama yapar. Aynı istikrarlılıkla telkinleri dinlemeye devam edin. Belli bir süre sonra yine etki görmezseniz neden görmediğinize dair burada seçenekleri ve etmenleri masaya yatırırız. Sevgiler.

Telkinlerin yanında kendinizde çaba gösterirseniz daha çabuk etki eder. Mesela olumlama yapabilirsiniz ve gayret gösterebilirsiniz.

Merhaba. Etki süresi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Mesele ben 15 gun olmadan etki aldım aynı zamanda dinlemeye başladığımız arkadaşlarımdan bazıları 1 ay i geçmişti etki almaları.etki görmüyorum diye kendinize ket vurmayın. Biraz da akışına bırakın "etki olacak mı" diye beklenti içine girmeyin, etkileri er yada geç göreceksiniz zaten. Sağlıcakla

slm bendede baya uzun zaman sonra etki gösterdi 3 ay kadar aralıksız dinledim sonunda etki gördüm ama inanınki bu beklemeye değer diyeceksiniz etki gördüğünüzde sabırla dinleyin size tavsiyem...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri