Telkinler atakları arttırdı..!

mechnegg

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

5-6 gündür başlangıç telkinlerini dinliyorum. Ancak Panik atak hastası olan bende ters etki yaptı sanırım. Ataklarım arttı..Ve daha önce olmayan gece atakları falan yaşamaya başladım..Daha önceki ataklara göre de şiddeti de arttı.

telkinleri bırakmalı mıyım? Yardımcı olur musunuz?

Tşkler...

Panik atak
ciddi bir hastalık hocam. Psikolog ile beraber çalışın yoksa gerçekten çok zor bir hastalık, sen bilirsin... Bu zamanında doktora gitmicen de ne zaman gidicen?

Merhaba, geçmiş olsun. Bence doktorada gidin, kendini iyi hisset kitabını pisikonet yayınları, alırsanız faydasını görürsünüz ayrıca panik atak telkin cd sini öneririm çok faydasını görüyorum..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri